Orbán miért nem a kórházakra költ a határon túli szavazógépek helyett?
Figyelt kérdés
Romokban az egészségügy.aug. 16. 18:03
1/21 anonim válasza:
Költ a kórházakra in rengeteget, de nem eleget az tény.
3/21 anonim válasza:
A határon túliak szavazata az max 1 fő a parlamentben, én nem sajnálom tőlük a pénzt, ebben egyetértek a Fidesszel , a kórházak az más tészta.
4/21 anonim válasza:
Egyszerű. Mert nem veszít annyi belföldi szavazót azáltal, hogy nem az egészségügyre költ, mint amennyi határon túli szavazót veszítene, ha nem tömné a zsebüket.
De ez a magyarok hibája is. Miért szavazzák meg újra és újra a Fideszt ha az nem rájuk költ? Nem tudom sajnálni őket, innen Ausztriából.
5/21 anonim válasza:
Mi történt veletek ellenzék? Múltkor sírtatok oktatás és iskolák állapota miatt, ez már nem érdekel? Gazditól megkaptátok új parancsot kórház állapotát kell síratni?
6/21 anonim válasza:
Semmiféle romokról nincs szó, nagyon sokat költöttek kórházfelújításokra.
7/21 anonim válasza:
2, ha a tiszára szavazok, attól Orbán többet fog költeni a korházakra?
8/21 anonim válasza:
mert a kórházak nem ráhúzzák majd az x-et... sőt, talán több olyan ember is ott fog veszni, aki ellene szavazna. Ja, meg lopni akar. Ennyi.
9/21 anonim válasza:
Mert van esze. Én az összes orvost szívlapáttal ütném agyon.
10/21 anonim válasza:
"Nem tudom sajnálni őket, innen Ausztriából."
Meg az összes osztrákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!