Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is megérdemelte...

Szerintetek is megérdemelte Fásy Ádám a lovagkeresztet augusztus 20-a alkalmából?

Figyelt kérdés
Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Fásy Ádám. Fásynak a Pesti Vigadóban adta át „augusztus 20-a alkalmából” a díjat Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár.
aug. 16. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/4 Fsms ***** válasza:
92%
Nem tudtam, h kapott. Az biztos, h nem a művészi képességeire.
aug. 16. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már lassan nincs olyan értelmes személy, aki kana/kaphatna-, esetleg átvenné "ezektől", így inkább előveszik a "Futottak még" csapatát.
aug. 16. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mióta az a legutolsó patkán szardarab senkiházi bajer zsolt megkapta, a lovagkereszt valójában nem erény, hanem kolonc az ostoba trógerek nyakában.

Szóval méltó a "kitüntetés" valódi elődeihez.

aug. 16. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én arra vagyok kiváncsi, hogy az ilyen nagy pökhendi arcok mint Ákos, vagy Fülöp mikor mondják azt, hogy nem akarnak erre a szintre lesüllyedni, vagy szépen elviselik, hogy a bulvárszennyel kerültek egy kategóriába.
aug. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!