Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még szerencsejátékoztok-lottóz...

Még szerencsejátékoztok-lottóztok?

Figyelt kérdés

Mindig is tudni lehetett, hogy humbuk az egész.

Illetve hogy előre lehet irányítani, ki lesz a nyertes. De mióta a legnagyobb nyereményt február 24-én - Mészáros Lőrinc születésnapján - vitték el (ajándékba), azóta egy darabot sem vettem…

2024. aug. 15. 08:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam időnként, ha rámjön. Igazság szerint én nem osztom azt a véleményt, hogy csalnak. Az 1:44 millióhoz történő esély az ötös esetében nagyon kevés. Átlagban adnak fel az emberek heti 1-1.2 millió szelvényt...Lehet számolgatni, hogy mekkora az esély a teli találaltra. Ez csak egy játék, ha valaki ezen bosszankodik az nagyon nem jó.
2024. aug. 22. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen szkeptikus vagyok a magyar lottóval kapcsolatban. 1.) pl. Miért nincs fogadás közvetlen a lottó húzásig? Miért kell az az 1-1,5h nekik? A mai modern világban minden adott hogy az utolsó pillanatig lehessen fogadást kötni. Azán meg jöhet a sorsolás. 2.) 14 éve ez a tolvaj banda az atya úristent is ellopják ,elcsalják pont a szerencsejáték maradna ki? 3.) a szjzrt. eleve egy ner kifizető hely… a hű pártkatonákat, celebeket, seggnyalókat innen (is) támogatják.
szept. 6. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt én értem hogy nem érné meg lopni mert akkor sok ember tudna róla,de az ország kirablásárol is sok ember tud még sem tesz senki ellene
szept. 12. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ellen nem sok mindent lehet tenni, az emberek többsége amúgy is lusta tüntetésekre járni, meg úgy érzi semmi haszna. Viszont nem megvenni a lottót nem egy nagy dolog.
szept. 12. 10:54
 15/16 anonim válasza:
Én nem mondanám ,hogy humbuk lenne a lottó ! Egy közeli kisvárosban úgy 16-17 éve nyert valaki kb.120 milliót ,skandináv lottón . Két barátom személyesen is ismeri az illetőt.Illetve az egyik közeli városban nyert valaki 15-16 éve kb.600 milliót hatoslottón . Őt meg az egyik volt kollégám ismeri személyesen is .
szept. 27. 22:43
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jó barátom, de akkor még nem volt orbán rendszer!
szept. 30. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!