Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Még szerencsejátékoztok-lottóz...

Még szerencsejátékoztok-lottóztok?

Figyelt kérdés

Mindig is tudni lehetett, hogy humbuk az egész.

Illetve hogy előre lehet irányítani, ki lesz a nyertes. De mióta a legnagyobb nyereményt február 24-én - Mészáros Lőrinc születésnapján - vitték el (ajándékba), azóta egy darabot sem vettem…

2024. aug. 15. 08:45
A kérdező szavazást indított:
Soha nem is szerencsejátékoztam/lottóztam.
Néha, vagy csak külföldit.
Rendszeresen.
18 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Mindig tervezem, de aztán mindig elmarad,de egy lottószelvényt felakarok adni hátha.
2024. aug. 15. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
65%

És ki vitte el? Mészáros? Neki ez aprópénz. És ha irányítják, akkor megnyerhette volna egy héttel előbb vagy később is, hogy ne legyen ilyen "gyanús". :)

Amúgy meg én beérném a skandi tegnapi laza kis 70 milliós fődíjával is. Vagy azt is a Mészáros vitte el?

2024. aug. 15. 08:58
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Hetente egyszer kétszer tippmix, de csak kis tételben és nem kötésben.
2024. aug. 15. 09:00
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Lottó 5-6 évente egy szelvény.
2024. aug. 15. 09:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lehet a fidesz közeli körön belül, akinek az “apró” pár 100 milla is jól jön. Hát még az eddigi legnagyobb sok milliárdos nyeremény.
2024. aug. 15. 09:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, de ritkán.
2024. aug. 15. 09:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Írj be az RTL klubba ők ki fogják vizsgálni.
2024. aug. 15. 09:08
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
1: HumbuG! 2. Február 24-n nagyon sok embernek van születésnapja. 3. Nincs csalás. 8-900Mrd közötti árbevétel van egy évben, egyszerűen nem éri meg, mert ahogy egy kaszinóban is, a bank mindig nyer. Egy csalásról több mindenkinek kellene tudnia, valaki már a sok évtized alatt borította volna a bilit. Mondta is a fejes, hogy ők azt szeretnék a legjobban, hogy amerikai módra nyilvános show keretében vegyék fel a nagy nyereményt, pont, hogy lássák az emberek, hogy bárki nyerhet.
2024. aug. 15. 09:42
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem humbug. Egyik nap számoltam, csak egy ezressel és egy tippmix szelvényt. Akkor ilyen 14568. kódok kaptam. Tudom, ez nem mindd tippmix, de maradjunk az ezresnél és számoljunk 140 ezres játékossal, egy nap:

140 millió Ft. 30as hónappal: 42 millió. És az emberek többsége nemcsak egy ezrest tesz fel.

Én meg egy megyei jogú városban lakok, és hallottam lottozóban, hogy a városban csak a közelmúltban nyert valaki házat, autót. Nem tétel ez a Szerencsejáték Zrtnek.

A lottó ötös nagy nyereményei is összejön másfél, két hónap alatt.

2024. aug. 15. 10:34
 10/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Marhaság, amit írsz, kérdező. Ha csalnának, már rég kiszivárgott volna, és világra szóló botrány lenne.
2024. aug. 16. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!