Magyarországon lehet véres forradalom vagy végletekig tűrni fognak az emberek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint ami Romániába volt. Szerintem kezd hasonló helyzet lenni megélhetés szempontból...aug. 13. 20:10
1/16 anonim válasza:
"Szerintem kezd hasonló helyzet lenni megélhetés "
Nézzél már körül.
Minden 3. ember 300-400 ezres telefonnal jár.Tele vannak a plázák , meg a kiülős éttermekben, fagyizóknál sem csak lézengés van.
Romániában éhezett a többség, el sem tudod képzelni.
2/16 anonim válasza:
2006-ban már közel voltunk hozzá, azóta csak még jobban meghunyászkodtunk, ez van…
3/16 anonim válasza:
Nézd meg hány zöld rendszámos autó megy az utakon... :) Jólét van.
4/16 anonim válasza:
A fiatalok havi 800ezer-ből elvegetálnak. Apuci adja, havonta...
5/16 anonim válasza:
A városunkban egy zöldrendszámos autót sem láttam ilyenkor mi a helyzet a nagy jóléttel?
6/16 anonim válasza:
Ilyenkor az, hogy Ő épp úgy mondhat bármit, ahogy te is. Nem gondolnám, hogy a zöldrendszámos autók mondják meg mekkora a jóllét, de ha azt mondja, hogy lépten-nyomon lát egyet, akkor azt épp annyira kell elhinni, mint neked azt, hogy a városodban nem látni egyet sem, pontosabban te nem láttál egyet sem.
7/16 anonim válasza:
Igen tudjuk, itt a GyK-s felhasználók közül mindenki nettó 800 ezer és 1 millió forint között keres havonta :D
8/16 Gál Gábor 2024 válasza:
A forradalomhoz az kell, hogy tarthatatlan állapotok legyenek. Orbánék nagyon ügyelnek arra, hogy ne lépjék át ezt a határt.
9/16 anonim válasza:
Amíg nyitva vannak a határok, addig valszeg nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!