Örulnetek, ha színes forradalom robbanna ki Magyarországon, ami kormányváltással is járna?
Én igen, de tartok tőle, hogy visszafordithatatlan károkat okozott a társadalomban az elmúlt 14 év.
Benne van, hogy csak a kormány iránti ellenszenvem miatt, én ezt vállalom, de úgy érzem, hogy olyan mértékű népességfogyásunk van, olyan mennyiségű értelmiség hagyta el az országot 14 év alatt és olyan mély beágyazások vannak minálunk, hogy nem tudom, hogy ez javitható-e egyáltalán. De változás kell, ez nem is kérdés.
8, szerintem már önmagában az óriási előrelépés lenne, ha újra lennének érdemi viták a parlamentben. Erről szól a demokrácia, hogy az eltérő véleményeket közelítsük egymáshoz. Az ami most van, hogy a főni megmondja mikor és mire kell szavazni, senki másnak nincs minimális beleszólása se semmibe, az ilyen rendszerekre van egy másik "D" betűs szó.
Nem az a legnagyobb baj, hogy a fidesz van hatalmon, hanem hogy teljhatalommal uralkodnak és mindenki másnak kuss a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!