A baloldaliak miért támogatják a Demoratikus Koalíciót, ha a közgazdászok, politológusok szerint a DK sosem volt baloldali, hanem neoliberális?
Azért, mert még mindig ők vannak a magyar politikai palettán a leginkább balra. Ami nagyon szomorú, és ezért tartunk itt. De nyilván nem azokra fognak szavazni, akik már annyira jobbra vannak, hogy nekik még a fidesz is kommunista.
Egyébként nem minden baloldali szavaz rájuk, már elég kicsi, 8% körüli a támogatottságuk. A baloldaliak nagy része el sem megy szavazni, listára én sem szoktam, csak ha az egyéni képviselőjelölt megüt egy szintet.
#4 Az ISZOMM szerintem nincs a palettán, a nevüket is úgy választották meg, hogy még véletlenül se lehessen őket komolyan venni. Szanyiról meg annyit, hogy esze ágában nem volt kilépni, amíg EP-képviselőként benne volt így a tutiban. Aztán amikor már nem lett EP-képviselő, már rögtön rossz volt neki minden. Ennyire lehet ők kb komolyan venni. A Munkáspártról meg mindenki tudja, hogy nosztalgiapárt.
Igazad van, az MSZP és a Párbeszéd balabbra vannak a DK-tól, de ez mára már egy csomag, szó szerint az volt az EP-választáson. Őket már egyben értelmeztem, de egyébként jogos, hogy ezt hozzátetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!