Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olimpiai értékelő, 6 arany,...

Olimpiai értékelő, 6 arany, DE elsőgenerációs migránsokkal elérve, nem magyar edzővel. Jól kijátszották a migránskártyát ?

Figyelt kérdés
Márton Viviana Tenerifén született, Spanyolországban él, edzője spanyol, úgy töri a magyart mint aki egy 2 hetes szuperintenzív (crash course) magyar nyelvtanfolyamon vett volna részt. Gulyás Michelle Londonban született. Kós Hubert ugyan itt született, de már az USA-ban jár egyetemre, edzője is amerikai.
aug. 11. 14:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"volt amikor 11 pályán lévő Fradistából 10 migráns volt,"

Akkor a te logikád szerint migránsok azok a sztárfocisták is, akik külföldi kluboknál fociznak. Migráns Messi, C.Ronaldo, Neymar?

aug. 11. 17:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy hol nőnek fel hol tanulnak, amíg hozzák az aranyat…
aug. 11. 21:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Re22: egyátoperált néger férfi boxoló (tehát levágott farokkal) neked még belefér, tehát a gyomrod még azt is elviselné, ha egy transz nő nyerne olimpiai aranyat a nők között ?
aug. 11. 21:51
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
#23 Nyomorod itt neked van csak.
aug. 11. 22:48
 25/26 anonim ***** válasza:
#23 hol van ilyen pelda?
aug. 12. 22:30
 26/26 anonim ***** válasza:

#23 Az olimpia jelenlegi szabályzata szerint a transz nők kizárólag akkor indulhatnak a női kategóriában, ha a nemváltást már 12 éves koruk előtt befejezték, így a férfi pubertásból nem szereznek fizikai előnyt. De ilyenre tudtommal még nem is volt példa. Ha jól tudom, ezen az olimpián egyetlen transznemű sportoló volt, azt hiszem ő is a boxban, ő nyíltan férfi "lelkűnek" vallja magát, de mivel nem került sor nemváltásra, az eredeti nemének megfelelően, női kategóriában versenyzett. Korábbi olimpiákon szerintem egyetlen transznemű sem vett még részt, így a problémát finoman szólva elnagyoltnak érzem.

A sportolók egyébként "tárgyiasítva" vannak, a klubok adják-veszik őket, egyszer itt, egyszer ott játszanak, értékük, áruk van, stb. Tehát szerintem sincs azzal semmi baj ha éppen olyan sportoló versenyzik magyar színekben aki nem magyar, vagy ha éppen egy magyar sportoló játszik más nemzet színeiben. Ez azért elég gyakori dolog a sportban.

aug. 12. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!