Civilizált muszlim ország nem nagyon van. A két társadalmilag legfejlettebb muszlim állam Törökország és Bosznia-Hercegovina. De a bosnyákok mondjuk szlávok akik dacból tértek át az iszlámra. Ettől persze érdekes a muszlim országok kultúr-történelme, jogi- vagy pénzügyi rendszere, de Pakisztán Indiáról való leválása is jól mutatja, hogy a muzulmánok sem mennek többre, mint a hinduk (vagy tán még rosszabb nekik).
aug. 10. 02:15
5/13 anonim válasza:
Mivel hobbijuk időnként felrobbantani valakiket, vagy Kalasnyikovval lövöldözni, vagy teherautóval a tömegbe hajtani, ezért tök jogos.
aug. 10. 02:50
6/13 anonim válasza:
@5 Szerintem jelen pillanatban több keresztény robbant fel másokat és lövöldözik AK-val, mint muszlim. (orosz-ukrán háború)
aug. 10. 03:09
7/13 anonim válasza:
Ez pont ugyanaz a kérdéskör, minthogy mennyire jogos félni a cigányoktól. Nyilván mindegyik népcsoportban vannak jobb és rosszabb emberek, és mindegyikhez tartozik egy rizikófaktor, ennek fényében az egészséges távolságtartás sosem árt.
A muszlimoknál a Korálba konkrétan bele van írva, hogy a "hitetleneket" ki kell irtani, és aki így tesz, az a mennyországba kerül, és náluk nagyon sokan veszik komolyan a vallást, szóval szó szerint is lehet rájuk tekinteni úgy, mint egy bombára, amiről sosem lehet tudni, hogy fel fog-e robbanni, és ha igen, mikor.
aug. 10. 03:12
8/13 anonim válasza:
"Szerintem jelen pillanatban több keresztény robbant fel másokat és lövöldözik AK-val, mint muszlim."
Kamu. Jelen pillanatban a világban közel 130 háború zajlik és ezek csak rendkívül elenyésző resztvevői keresztények vagy zsidók. Többségük pont muszlim, ráadásul ezen konfliktusok jó része épp vallási eredetű.
aug. 10. 06:22
9/13 anonim válasza:
Én jobban félek a keresztény pedofiloktól, akik elviszik és megerőszakolják az összes gyerekemet, mintsem azoktól, akiket, még életemben nem is láttam, mindaddig, amig a magyar fehérfajvédő kormány fel nem pufferolta szerencsétleneket Budapesten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!