A szélsőjobboldaliak szerint a melegség atyai pofonnal kezelhető?
Ezt csak olyan gondolja, aki nem tagja a mozgalomnak, vagy csak "divatból" szélsőjobboldali...
Számunkra minden ember értékes, aki Magyarország javát szolgálja. Függetlenül származásától, vagy nemi identitásától. Ez utóbbival kapcsolatban annyi az elvárás, hogy ne "reklámozzák".
Igen. Van néhány meleg tagunk is, amit csak azért nem tudtok, mert betartják a megállapodást. Ennél fontosabb problémákkal kell megküzdenünk. Olyanokkal, amivel a meleg társaink is egyetértenek.
"Atyai pofon?"
Ugye csak viccelsz? :)
Arra nem bírt rá a fater, hogy levágassam a hajam... :XD
Attól hogy valaki meleg-bi férfi még nem képzeli magát nőnek.
A MI Hazánk sok témával foglalkozik és alkotnak véleményt, nem kell mindenben egyet érteni velük.
#12 Tèged is utálnak, attòl hogy bi vagy mèg nem leszel kevésbé degenerált. 😂🤣
Homoszex kategóriában láttalak sokat :P
Magamat jobboldalinak tartom, szerintem a melegség nem büntetendő pofonnal, addig, amíg a 4 fal között vannak. Ott felőlem azt csinálnak amit akarnak, de ha kimennek az utcára, akkor ott viselkedjenek és öltözködjenek normálisan, nem akarom, hogy a gyerekem bugyiban mászkáló férfiakat lássanak.
Egyébként az MHM vezetőségének álláspontja is hasonló, az más kérdés, hogy a Mi Hazánkos követők/szavazók/aktivisták mit gondolnak a témáról.
tehát addig nem gond hogy valaki meleg amíg másodlagos állampolgárként kezelitek és saját magára is akként tekintene. otthon a szoba falai közt megcsókolhatja a párját de, az utcán a kezét se fogja már meg mert az "fúúj b**i", a saját konyhájukban nyugodtan elkölthetnek egy romantikus vacsorát ami után csókot válthatnak de, egy étterembe már nem mehetnek el ketten ugyan ezért mert jön Dórikátok a darálóval stb.
csak azt kívánom neked és a haverjaidnak hogy, egyszer csak pár hónapon keresztūl éljétek át azt amit másoktól vártok el egy életen át.
Niki
17-18. Nem vagyok széljobber,de jelenleg baloldali párt nemigen van Magyarországon.Neoliberális meg főleg nem vagyok. Ha választani kell a Pupulista gerinctelen Fidesz meg a levitézlett Neoliberális DK-MSZP egyebek mellett inkább a Mi Hazánkat választanám.
Nem titokban szeretem a virslit,de mi köze az ember szexuális beállítottságának a párt preferenciához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!