"Elhárult egy fenyegető alkotmányos válság veszélye. Jó oka volt az OVB-nek, hogy végre tudomásul vegye, Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye." Orbán Viktor 2007. június 29.
lényegébeeeeen nem mondott semmi mostanival ütközöt.. nincs kibúvó nincs kiskapu.. képzelj el egy falat, nincs rajta kiskapu, nincs kibúvó hogy megkerüljék.. ebben igaza van. erre jön a fidesz egy nagy dózerral és ugy ahogy van eltörli azt a falat... ez nem kiskapu.:))
2010. nov. 1. 20:55
2/15 anonim válasza:
Orbán Viktor egy köpönyegforgató büdös gyökér. Fölösleges ezt minden este illusztrálni.
2010. nov. 1. 21:00
3/15 A kérdező kommentje:
jogos ám:)
2010. nov. 1. 21:00
4/15 anonim válasza:
Ezt is mondta:
"Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél." (1993)
2010. nov. 1. 21:03
5/15 anonim válasza:
A Fidesznek csak addig volt jó az Alkotmánybíróság, amíg azzal betarthatott az előző kormánynak. Most, hogy ők vannak kormányon, már nincsen szükségük rá. Ez pedig a Fidesz-féle pofátlan demokráciaértelmezés vastörvénye.
2010. nov. 1. 21:04
6/15 anonim válasza:
Orbán többet hazudott az elmult l2 évben,mint a többi politikus együttesen. Hetente változtatta a véleményét és ezt teszi most is!
"Nem engedjük,hogy bárkinek elárverezzék a házát!" Most méig a bankokra bizzák, a rendezést.
Lehetne még sorolni az ígéreteit,de reménytelen vállalkozás lenne.
2010. nov. 1. 21:14
7/15 anonim válasza:
Köhm...hahóóóóóóóóóóó! Fidesz fanoooooooooooook hol vagytoooooooooooooooooook???
2010. nov. 1. 21:14
8/15 bumbi02 válasza:
nem veszik csakészre a kérdést:) illetve nem akarják..
pedig elvileg csak minden 3. embernek kéne szidnia a fideszt...
2010. nov. 1. 21:38
9/15 anonim válasza:
En nem vagok fideszes de Orban Viktor nem egyenlo a fidesszel egyik vezetoje de akkor sem o a mindenhato. Az AB ellen pedig lazar janos kezdett el hozongeni (roviddel az ietelethirdetes utan) a fideszben az a legnagyobb baj, hogy sokkal inkabb kiallnak egy lazar mellett minthogy elhatarolodjanak tole pedig most ezt kellett volna tenniuk. Regebben is a hulyeseget beszelo Debreceni mayor is megkapta a negyszemkozti fejmosast de hat ugy latszik a fidesz vezetoi kisse idegbetegek nem birnak magukkal, egyebkent az emberek nem azert szavaztak rajuk mert annyira ellenallhatatlanul jok hanem a szocikat akartak jo seggbe rugni...
2010. nov. 2. 03:21
10/15 doboszoli válasza:
Orbán kettős mércéi:
-ha én mondom, jópofa/ha te mondod bunkóság
-ha én teszem, jócselekedet/ha te teszed, bűncselekmény
-ha én hallom(ami nekem jó), tény/ha te akkor rágalom
-ha te vagy hatalmon, kell azAB/ ha én akkor kerékkötő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!