Hogy tudták 14 év 2/3-dal ennyire tönkre tenni eztaz országot?

10: Mi ez a "leggyengébben teljesítő" marhaság?
Láthatjuk, hogy a jelenleg ismert országok közül nálunk volt a 4. legnagyobb, 1,3%-os növekedés, ha a szezonális és naptárhatással korrigált értéket vizsgáljuk, s az előző év azonos időszakával hasonlítjuk össze. Az unió átlaga (0,7%) és az euroövezet átlaga (0,6%) fele a magyar dinamikának.

Több józanságot! Remélem megértette a normális magyar szavazó, hogy a Gyurcsány keltette nagy 2010-es ellenszenv miatti erős tettvágytól neki buzdultságtól hajtva leadott szavazata és általa a Fidesz 2/3-ad mekkora károkat okozott.
Lehet valaki utálni joggal, de ez még nem ok arra hogy egy diktátorszerű macskajancsit túlhatalomhoz juttassunk aki pedig 14 év alatt felszámolja a demokráciát és az ország leggazdagabb embere lesz strómanjai által.

"Láthatjuk, hogy a jelenleg ismert országok közül nálunk volt a 4. legnagyobb, 1,3%-os növekedés, ha a szezonális és naptárhatással korrigált értéket vizsgáljuk, s az előző év azonos időszakával hasonlítjuk össze. Az unió átlaga (0,7%) és az euroövezet átlaga (0,6%) fele a magyar dinamikának."
Bázishatást beleszámoltad? Azaz azt, hogy tavaly például a top5 legrosszabbul teljesítő országában benne voltunk és ahhoz képest tűnik csak nagynak a mostani növekedés? [link]
Bár emlékszem, hogy amikor rekordokat döntött az inflációnk akkor is sokáig azzal érveltetek, hogy "de van ahol ennél is magasabb, nem számít, hogy TOP3-ba tartozunk!". Mint a lovag a paródiából, se keze se lába, de még mindig azt mondogatja, hogy ez csak egy karcolás.

@8 Ha szerinted a 400-as ajró nem probléma, akkor elég nehéz bármiről beszélni.
Az oktatás leépülése kiválóan látszik a tanárok számából. Az iskolákban egyre többen tanítanak pedagógusi végzettség nélkül, pedig finoman szólva nem egy egyszerű szakma. Az állomány korfája torz, én is pályaelhagyó tanár vagyok. Nem lehet megélni a fizetésből, pláne úgy, hogy a versenyszférában elég könnyen el tudnak helyzezkedni nyelveket beszélő, 6 évnyi egyetemet maguk mögött tudó emberek. Tanárként a bruttóm nem érné még most sem el az 500-at, ehelyett keresek 1.6 felett, plusz bónuszok. Ez szerinted semennyire nem probléma? Nekem személyesen olyan rettentően nem nagy gond, magánovis a gyerekem, iskolákban sem fogja belülről látni az állami rendszert, de ezt a lakosság 10-15%-a engedheti meg magának őrült lemondások nélkül.

#13 07:10
Biztosan van, aki megértette, nem véletlenül tűnik úgy, hogy a Fidesz veszít a népszerűségéből (bár a választások közelében propagandával és osztogatásokkal sokakat újra meggyőz).
Nagyon sokan viszont szó szerint nem akarják megérteni. Egyrészt nehéz belátni, hogy az, akire "én is" szavaztam és annyira jónak láttam, mára már az egyik legrosszabb lett... persze vannak hibái, de... (és jön az önáltatás, elvégre az "én döntésem" jónak kell legyen), másrészt viszont sokkal jobb érzés egy olyan táborhoz tartozni, akiről elmondhatom, hogy "nyertünk"... és emiatt is sokan húznak a potenciális győztes felé általánosságban.
Ahhoz, hogy le lehessen váltani a rendszert, elég sok embernek kell tudni elhinni azt, hogy ez egyáltalán lehetséges... és sokkal könnyebb azt mondani, hogy másként gondolom, ha látom, hogy más is azt mondja.
Van némi pszichológia is ebben.
8. -as tipikus propagandista, gondolom ezután lejelenti, hogy mennyit posztolt a megafonnál, azután kapja a pénzt:
""Nincs beruhazás." Hogyne lenne, Magyarországon kiemelkedően magas a beruházási ráta."
volumenváltozás: -9,6%
Építési beruházás -7,6%
Folytassam még?
Az egész ország mínuszban, ez az ostoba meg idejön hazudozni.
Nah majd mindjárt jön a Gyurcsánykártya.

" pl. USA-ban csak korlátozott számban lehet valaki elnök"
Ugyan már! Te elhiszed, hogy az az eszement vén idióta vezeti a világ vezető hatalmát aki most a jelenlegi elnök? JézusMária...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!