Fideszéknél mindenki "balosnak" számít aki egy kicsit is kritikus a párttal vagy annak tagjaival szemben?
#11 "ezek a politológusok, akiket a fidesz szerepeltet a médiákban soha nem bírálják a fideszt,"
Ez az ami nem igaz.
Mivel veled ellentétben én szoktam őket hallgatni, így tudom, hogy az állításod butaság.
13: nem az, én is szoktam hallgatni őket, és nem a semmiért kapják a milliárdokat, hanem hogy támogassák a fidesz céljait
Pl. a Lölö-féle korrupciót, a királyi vejnek juttatott pénzeket, stb. nemigen hallom, hogy gyakran emlegetnék elítélően, nyilván teljesen véletlenül, igaz?
16: azzal nincs baj, hogy az ellenzéket bírálja, azzal van baj, hogy a fideszmédiákba általában ilyen témákra hívják be, ahol az ellenzék dolgairól kell beszélni, ő pedig asszisztál ehhez azzal, hogy elmegy, nem törődve azzal, hogy a fideszes korrupcióról, stb. nem beszéltetik
Megelégszik azzal, hogy bukott politikusként belerúg azokba, akik meg tudtak maradni az ellenzéki oldalon, nem zavarja, hogy a fidesz bírálatára töredék annyi teret kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!