Milyen lenne Magyarország helyzete, ha a TISZA párt nyerné meg a 2026-os parlamenti választásokat?
MP és Ursula egymás seggét nyalják fényesre Brüsszelben.
Mi jó várható? A migrikről így csak sejthető, hogy mi MP álláspontja.
Ő mindenbe bele fog menni, és mindent mosolyogva alá fog írni, amit át akar az unió nyomni Magyarországon (Ukiknak fegyverek, migránskvóta elfogadása, stb.)
Sok jóra nem számítanék (és nem, nem vagyok fidesz szavazó). De amennyire meg van bolondulva a világ, MP kormánnyal még rosszabb lenne, mint ami most van.
8-as, el ne hidd már, hogy itt a melós embernek (ez alatt az alkalmazottakat értem és a magyar kisvállalkozókat is ide sorolom) egy hangyaf...sznyit is jobb lenne.
Ami létezik ebben az országban, azt mindet eladnák külföldre, az árán lenne habzsidőzsi, a lakosság egy fokkal nem lenne kisebb nyomorban tartva, mint most.
Nekem az egész MP párttal az a bajom,hogy van pár számomra kritikus kérdés, amiről nincs álláspontja.
Ilyen például az adópolitika.Nem beszél adócsökkentésről,sem pedig az egykulcsos SZJA megtartásáról.
De, külpolitikában sem transzparens lapokkal játszik.
Illetve, van még pár kellemetlenebb téma is.
Nem transzparens a pártprogram az irányvonal.Ideológiailag katyvaszos.
Megbízhatatlan. Most éppen magyarellenes libsik seggét nyalja (Ursula, Weber).
Biztos ezt akarjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!