Mit szóltok hozzá, hogy már a bolgárok is jobban élnek mint a magyarok? A Fidesz remek kormányzása ezt is elhozta nekünk?
2024. aug. 4. 15:22
1/7 anonim 

válasza:

Nem csak most élek szarúl, hanem az MDF, Mszp, Fidesz, Mszp ideje alatt is.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért az MSZP ideje alatt egész jól éltünk a mostanihoz képest. Nem éltünk közel sem Nyugati szinten. De még Szlovákia is alattunk volt.
2024. aug. 4. 15:31
3/7 anonim 

válasza:

Én szeretem a nép szagát,de vargamiska pont most mondta hogy nőnek a reálbérek és minden szép és jó.
4/7 anonim 

válasza:

Én nem érzem, hogy rosszabbul élnék mint mondjuk mielőtt még Bulgária elhagyott minket. De ezzel nem zárom ki, mert biztos van olyan, aki tényleg évről évre egyre rosszabbul él. De amíg bezzegbulgáriázunk meg bezzegromániázunk nem is fogunk jobban élni.
5/7 anonim 

válasza:

4) ha nem bezzegromániázunk akkor jobban fogunk élni?vagy mindenki dolgozzon többet?
6/7 anonim 

válasza:

Dehogy élnek jobban.Nem kell mindent elhinni
7/7 anonim 

válasza:

Mivel tudod alátámasztani, hogy nem élnek jobban nálunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!