A baloldaliak miért az arab bokszoló pártján állnak, Hámori Lucával szemben?
Engem is megtévesztett a fidesz rezsim, felháborított a dolog, de volt dolgom: víztisztító chipet szerezni egy poszapilitikus világban. Mivel a templomban sikeresen túléltem a tesztfeladatot, óriás hangyákkal, óriás skorpiókkal, zárakat törtem fel, legyőztem pusztakezes harcban az egyik falusi társamat, a Felvigyázó engem bízott meg a küldetéssel, Valami Vicc nevű kereskedőt kell megkeresnem, akiről időközben kiderült, hogy Meizenger rabszolgakereskedő fogságában van, mivel a radió, amit eladott neki nem működik, és amíg nem javítja meg nem engedi el...
Visszatérve a főkérdésre én a magyarnak szúrkoltam. Olvastam néhány dolgot, majd nem szoktam ilyet, de megnéztem a hír tévét is. Igazságok keveredtek hazugságokkal a műsorvezető szájából, az egész mű úgy állította be a bokszolót, mintha az átoperált nő, aki anno férfi volt, miközben hermanfodita. Szép, hogy már megint van olyan dolog, ami a fideszt erősíti, mert ezt a dolgot a büdös életben nem fogod megmagyarázni egy fideszesnek, úgy sem fogja fel, ráadásul a végeredményen nem változtat: nők ellen indították.
Az átlagmarha, kb ismer 3-5 nevet talán, az olimpiai küldöttségből.
178 magyar sportoló lett kiküldve. A 178 sportolóból, kiváncsi vagyok, hány név van meg, kútfőből, google nélkül a többségnek. Én nézem az Olimpiát, naponta, órákon át, de még én sem tudnám felsorolni a többséget.
Ez egy klasszikus médiahack volt. A boxoló csaj egyértelműen figyelmet akart magára nézve, a kormány politikai gyűlöletcunamijához meg tök jól idomult.
Én is azon vagyok, hogy egy sportolónak nem tisztje az ellenfelét ekézni, vagy elvállalja, vagy nem, de ne ő csináljon belőle politikai kampányt.
11: igazi libretard siránkozást olvashatunk :D
semmi tudomány, azt már eretnek módjára üldözni kell a fejetekben, csak az érzelgés.
a társadalom seggén a pattanás az ilyen ember, sőt inkább rákja.
Helyette fizeted orbánt és sleppjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!