Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak miért az arab...

A baloldaliak miért az arab bokszoló pártján állnak, Hámori Lucával szemben?

Figyelt kérdés
A Redditen lehet olvasni a hozzászólásokat, mindenki Lucát szidja és az ő kizárását követeli

aug. 3. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Én eleinte meglehetősen pártatlanul szemléltem az eseményeket. Az persze első perctől fogva világos volt, hogy széljobbos, orosz dezinformációk állnak a háttérben. Tudtam, hogy az algír csaj ok nélkül kapja a savat, mert a gombákkal ellentétben én már Schmitt nyilatkozata előtt is tudtam, hogy nem engedték volna versenyezni, ha bármi alapja lenne annak, amit terjesztenek róla. De mivel nem érdekel a box nem igazán szurkoltam senkinek, Luca se volt esélyes szóval hidegen hagyott. Akkor kezdtem az algír lánynak drukkolni amikor már Luca is beszállt a boszorkányüldözésbe. Ezzel leírta magát nálam teljesen. Kábé akkor lettem Imane párti. És megható volt, ahogy elsírta magát a győzelme után, el tudom képzelni min mehet keresztül, rohadéknak tartom a támadóit. Szóval remélem megnyeri az aranyat.
aug. 3. 23:54
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Minden értelmes ember az algériai nő pártján áll. Undorító amit a magyar csajszi művel főleg hogy juniorként többször is bokszoltak és akkor amikor megverte nem ment a hiszti furcsa módon. Felült a fidesz propagandavonatra a gurulórubelért. Az ilyet nem hogy sportolónak meg nőnek nem tekintem de embernek sem. Egy utolsó pobdró.
aug. 4. 00:40
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Engem is megtévesztett a fidesz rezsim, felháborított a dolog, de volt dolgom: víztisztító chipet szerezni egy poszapilitikus világban. Mivel a templomban sikeresen túléltem a tesztfeladatot, óriás hangyákkal, óriás skorpiókkal, zárakat törtem fel, legyőztem pusztakezes harcban az egyik falusi társamat, a Felvigyázó engem bízott meg a küldetéssel, Valami Vicc nevű kereskedőt kell megkeresnem, akiről időközben kiderült, hogy Meizenger rabszolgakereskedő fogságában van, mivel a radió, amit eladott neki nem működik, és amíg nem javítja meg nem engedi el...

Visszatérve a főkérdésre én a magyarnak szúrkoltam. Olvastam néhány dolgot, majd nem szoktam ilyet, de megnéztem a hír tévét is. Igazságok keveredtek hazugságokkal a műsorvezető szájából, az egész mű úgy állította be a bokszolót, mintha az átoperált nő, aki anno férfi volt, miközben hermanfodita. Szép, hogy már megint van olyan dolog, ami a fideszt erősíti, mert ezt a dolgot a büdös életben nem fogod megmagyarázni egy fideszesnek, úgy sem fogja fel, ráadásul a végeredményen nem változtat: nők ellen indították.

aug. 4. 00:43
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Mert csírák.
aug. 4. 05:07
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Mert Luca is beleszállt ebbe a baromságba ész nélkül, azért.
aug. 4. 07:13
 16/21 anonim ***** válasza:
4, nincs is olyan, hogy magyar!
aug. 4. 07:26
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

Az átlagmarha, kb ismer 3-5 nevet talán, az olimpiai küldöttségből.

178 magyar sportoló lett kiküldve. A 178 sportolóból, kiváncsi vagyok, hány név van meg, kútfőből, google nélkül a többségnek. Én nézem az Olimpiát, naponta, órákon át, de még én sem tudnám felsorolni a többséget.

Ez egy klasszikus médiahack volt. A boxoló csaj egyértelműen figyelmet akart magára nézve, a kormány politikai gyűlöletcunamijához meg tök jól idomult.

Én is azon vagyok, hogy egy sportolónak nem tisztje az ellenfelét ekézni, vagy elvállalja, vagy nem, de ne ő csináljon belőle politikai kampányt.

aug. 4. 07:30
 18/21 anonim ***** válasza:
37%

11: igazi libretard siránkozást olvashatunk :D

semmi tudomány, azt már eretnek módjára üldözni kell a fejetekben, csak az érzelgés.

a társadalom seggén a pattanás az ilyen ember, sőt inkább rákja.

aug. 4. 09:01
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Mert gyűlölik a magyarokat.
aug. 4. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

Helyette fizeted orbánt és sleppjét.

aug. 4. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!