A momentum saját maga ellensége lett?
A fél világ ki van akadva az olimpia bizottság döntésén, hogy engedték a férfi jegyekkel rendelkező bokszolót, erre elkezdik védeni a NOB álláspontját. Ráadásul magyar ellenfele lesz most. Ennyire nem érzik a közvélemény hangját? Vagy ennyire buták?
Az EU parlamentben ugyenennyire nem érzekelték a közvéleményt, de akkor azt gondoltam a két női vezető egyénileg vesztette el realitas érzéket.
Én sajnálom, mert szerintem annyira jól indult a pártjuk. Nem értek egyet azzal hogy bűnben fogant.
Hazugság, hazugság, hazugság...
Ömlik belőled a hazugság
1. Az algír boxoló nem férfi, de még csak nem is transznemű, hanem nő.
2. Tokióban is indult. Le is győzték
3. A rendező országnak rohadtul nincs semmi beleszólása, ki indulhat, ki nem.
Már az olasz boxolónő is bocsánatot kért tőle, aki tulajdonképpen elindította ezt a gyűlöletcunamit.
2,
Nem értem mirol beszélsz. Komolyan.
1. Ki mondta hogy férfi?
2. Ki mondta hogy indult vagy nem indult máshol?
3. Ki beszel itt a rendező országról?
4. Ki beszélt itt az olasz ellenfelerol?
Jól vagy? Tudsz olvasni?
"Van két bokszolónk, akik nőkként születtek, nőkként nőttek fel, nőkként élnek, női útlevéllel rendelkeznek és nőkként versenyeznek. Ez a nő egyértelmű meghatározása. Soha nem volt kétséges, hogy ők nők – idézi az Origó Bachot, aki szerint azt látják, hogy egyesek újra akarják gondolni, ki is a nő valójában."
"Csak arra tudom őket kérni, hogy álljanak elő egy tudományos alapokon nyugvó új definícióval arra vonatkozóan, hogy ki a nő, és miként lehet, hogy valaki, aki nőként született, nevelkedett, és nőként versenyzett, ne minősüljön nőnek"
"Az algír boxoló nem férfi, de még csak nem is transznemű, hanem nő."
Egész pontosan interszexuális. Embrióformában nincs különbség férfi és nő között, tulajdonképpen a megtermékenyített zigóta kezd osztódni, ami ugye alapvetően a nő sajátsága, némi "külső behatással". A nemi jegyek csak az osztódás későbbi szakaszában kezdenek kialakulni, a nemi jellegk eltérni. A legtöbbünknél ez rendben végbemegy, de egyes emberek esetében megreked valahol a kettő között. Elkezdenek férfivá válni, de ez egy hosszú folyamat, és ők valahol megrekednek ezen az úton. Ki az elején, ki inkább a vége felé, millióféle különböző variációja létezik, hogy mely szervek hol és mennyire fejlődnek ki bennük vagy mennyire nem, mennyire működnek vagy mennyire nem. Nincs két egyforma interszexuális sem, mind különböznek egymástól kisebb-nagyobb mértékben, mint ahogy a teljes emberiség is.
Amúgy régen is voltak ilyenek, mégsem háborodott fel ennyire a nagyközönség egy-egy ilyen esetnél. Ma főként a politika lovagolja (és gerjeszti) ezeket a hullámokat, mindenhová beférkőzik, már az Olimpiára is.
"Egész pontosan interszexuális"
jajj már itt is megjelennek ezek a hülyék akik ezt a baromságokat igazolják?
ha interszex, akkor induljon a többi interszex ellen és ne a női ágban.
wiki szerint: "interszex emberek olyan biológiai nemi jellegzetességekkel rendelkeznek, amelyek nem sorolhatóak be kizárólagosan tipikus női vagy férfi kategóriába vagy mindkettőnek megfelelnek."
a sok idióta meg még is itt vergődik hogy ő márpedig nő. gondolom ha ágyba kéne vinni meg finnyáskodna mi?
"ha interszex, akkor induljon a többi interszex ellen és ne a női ágban."
Ezzel én is egyetértek, de ettől még interszex. Szerintem is szükség lenne az olimpiai szabályok módosítására.
1,
Leírhatnád melyik mondataim hazugságok. Pár példát irhatnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!