Mit titkol Karácsony Gergely és Magyar Péter? A Tisza Párt elnöke mindenben átláthatóságot ígért a választások előtt, most mégis titkos tárgyalások, alkuk zajlanak. Ez nem zavarja a Tisza Párt szavazóit?
"Ahhoz képest, hogy a Tisza Párt elnöke mindenben átláthatóságot ígért, azt sem tudni, ő hogyan lett elnök, kik és hányan szavaztak. Azt sem tudni, hogyan lett a helyettese az újságírók ujjainak eltörésével fenyegető rendező.
És most sincs átláthatóság. Találkozó titokban, amelynek azért mégis megpróbáljuk, mi lehetett a napirendje, tudva, hogy Budapest – hiába a legnagyobb adófizető – ma hitelből él."
Szóval
ellenszel pont hu
nyugatifeny pont hu
nepszava pont us
mind a DK kottájából játszanak.
Tehát ez a kérdés is erős ferdítés, politikai hirdetés, propaganda, trollkodás.
"Már ne haragudj, de én úgy tudtam, hogy a Karácsony a DK embere."
A Fővárosi Közgyűlésben Karácsony Gergely a Tisza Párt képviselői nélkül semmilyen döntést nem fog tudni megszavaztatni.
A Fidesz hozta ebbe a helyzetbe azzal, hogy megint átírta a választási törvényt. Ez volt a céljuk, hogy Budapestet ellehetetlenítsék.
Magyar Péter eddig nagyon ellenséges Karácsony Gergellyel, attól félek, hogy teljesen alárendelt szerepbe fog kerülni és a Tisza Párt akarata fog érvényesülni, aminek megjósolhatatlan negatív következményei lesznek.
Kedves kérdező szerint, aki nem a DK kottájából játszik, az fideszes 💩.
Privátban leírta nekem
🤣😂🤣😂
1. Az Ellenszél a DK egyik propaganda oldala.
2. A politikusok tárgyalásai soha sem nyilvánosak.
3. Azt sem lehet tudni, hogy a DK tisztújításain hányan és hogyan szavaznak.
Ja várjál, de:
100 százalék Gyurcsány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!