Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van a jobboldali hozzász...

Miért van a jobboldali hozzászólóknak általában haszontalan válaszuk?

Figyelt kérdés
2024. júl. 31. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Miért gondolod, hogy az van?
2024. júl. 31. 09:53
 2/11 A kérdező kommentje:
A válaszuk hasznosságáról beszélek. A százalékok a válaszoknál.
2024. júl. 31. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Mert a többségük vagy egy gyerek, aki semmit sem ért még a világból (most nyári szünet van, ilyenkor tobzódnak) vagy mert csak szimplán trollkodnak.
2024. júl. 31. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Mert a sok balos troll lepontozza a jobbos válaszokat.
2024. júl. 31. 10:20
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Hát,mert lepontozzátok.Pl én tegnap linkeltem be egy statisztikát az Eurostaatrol(!). Lepontoztatok,mert nem felelt meg a ti szájìzeteknek.
2024. júl. 31. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:
5%
Látjátok, most engem is nullára pontoztatok, pedig eléggé fideszellenes választ adtam.
2024. júl. 31. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
Mert itt a DK-sok alkotják a többséget, és ők nem az alapján pontoznak, hogy hasznos-e az adott válasz, hanem hogy egyetértenek-e vele.
2024. júl. 31. 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
A jobboldal nem egyenlő a fidesszel, a normális, emberközpontú, konzervatív jobbközép válaszokat nem pontozzák le, csak ezeket a populista hülyeségeket.
2024. júl. 31. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert itt van egy ellenzéki többség, akik egymásnak teszik fel a kérdéseket, egymásnak válaszolnak, és legyen bármekkora marhaság is a válasz, fel is pontozzák gyorsan egymást. Aztán ha valaki olyan is ír, aki egy kicsit is eltérő véleményen van, már tolják is rá a pirosat.

Aztán mivel már alig jön más válasz, könnyen kialakul egy véleménybuborék, ami miatt elhiszik, hogy midenki úgy gondolja, ahogy ők.

Két éve is ellenzéki 2/3-ot jósoltak.

2024. júl. 31. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Ez annyira nem igaz, hogy általában a legszélsőjobberebb idióta trollkodások vannak felpontozva. Valahogy a moderátorok is kevésbé törlik őket...

Szóval szerintem itt a többség az 13-20 közötti Mi Hazánkos, pár fideszes fizetett troll (akiket mindenki utál) meg néhány liberális, baloldali.

A fideszeseknáltalában nullára jönnek ki, a többi meccs meg a maradék két csoport között szokott lezajlani, naponta változó módon. Valamikor 100%-on áll egy olyan komment hogy le kéne lőni a melegeket, másnap reggelre meg már nullán van.

Én már csak röhögök azon ahogy itt vinnyognak a jobboldaliak a pontozásokon. Azért is gondolom hogy 18-nál nem lehetnek többek, mert afölött már nem foglalkozik az ember ilyen hülyeségekkel, legalábbis merem remélni.

2024. júl. 31. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!