A gendersemleges piszoárokat bevezetik magyarországon is?
9.
azt nem kéne hirdetned hogy ennyire tájékozatlan vagy!
"Németország nyilvános illemhelyeiként bevezetik a férfi és női piszoárokat a nemek szempontjából"
"
A BERLIN kormánya azt tervezi, hogy nemi szempontból semleges piszoárok bevezetésével küzdi le a női vécék hosszas sorban állását – bár nem mindenki van meggyőződve arról, hogy ezek sikeresek lesznek."
"Már a főcím is tartalmazza!"
Az első linkeid nem tartalmazták, sőt, a második linkeden kifejezetten külön férfiaknak és külön nőknek készült piszoárok láthatók. És akkor mi nem tudunk angolul :D
"azt nem kéne hirdetned hogy ennyire tájékozatlan vagy!"
Miben vagyok tájékozatlan? Megnyitottam a linkjeidet, és elolvastam amit írtak bennük. Aztán ezen tapasztalataimat felhasználva írtam le, hogy egyiket sem nevezik gendersemlegesnek. Ahogy a másik válaszoló is írta, az egyik unisex, a másik meg kifejezetten különböző piszoárokat mutat be a különböző nemeknek.
"Látom nem sikerült értelmezni a kérdést!"
Már ne is haragudj, de a kérdésedben csupán annyi szerepel, hogy ezeket be fogják-e vezetni Magyarországon is, mire én a #6-os válaszomban azt válaszoltam, hogy szerintem nem. A kérdésed melyik részét nem sikerült értelmeznem vagy megválaszolnom? Valami 4 oldalas fogalmazást vársz a témáról, amiben kifejtem, hogy a magyar kormány milyen indokok alapján, milyen tervek szerint, milyen közönségnek készíti a nyilvános wc-ket?
Továbbra is úgy gondolom, hogy nem lesznek ilyen piszoárok a magyar mosdókban. Megjegyzem, gendersemleges wc-k már nagyon régóta vannak Magyarországon, ugyanis pl. a mozgáskorlátozottaknak fenntartott illemhelyiségből nincs külön női és külön férfi, ahogy a pelenkázó részbe is bemehet az apuka is a babával, nem csak az anyuka (és bármilyen nemű babát pelenkázhatnak). Gyakorlatilag egyetlen lépésre vagyunk attól, hogy a hagyományos mosdóink felosztását is megszüntessük, de továbbra is úgy gondolom, hogy abban maradni fognak a hagyományos, fülkés wc-k, hiszen azok jelenleg is megfelelnek mindkét nem számára, felesleges őket kicserélni.
Remélem így már kielégítő volt a válaszom. Amenyiben nem, kérlek pontosítsd a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!