Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baranya vármegye felvirágoztat...

Baranya vármegye felvirágoztatása kiknek nem áll érdekében?

Figyelt kérdés

júl. 30. 09:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#11: az MSZP-s Páva Zoltán és dr. Szakács László idejében nem volt meg ez az érzés?
júl. 30. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
27%

Zongorázni lehetne a különbséget.

Több ismerősöm is a Policsra szavazót, aki egyáltalán nem fideszes alapból. Nagyobb arányban is győzött mint előtte.

Nem véletlen szerintem

júl. 30. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
13%

"vármegye"??

Így csak egy narancs vagy kék színű fideszes tesz fel kérdést.

Az igazi demokraták -és főleg a liberális demokraták- számára nem létezik a Fidesz-KDNP által restaurált középkori feudális megnevezés.

júl. 30. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

Egyik országjáró képviselő Komlói látogatásán sem voltam.

Videó bejátszásokból, az jött le, nem voltak sokan. Úgy tudom, hallomásból, hogy volt szép számmal olyan autó, ami nem a környékbelieké volt...

Vagyis a kampányoló hozott " bérembereket ".

Fideszes mutyi? Hol nem volt anno MSZP - s mutyi?? Vagy bárki, aki a húsos fazék közelébe volt.

Lenne mit javítani, pl az utak... viszont ha valami miatt útbontás van, azt csak teljes aszfaltozással lehetne...

De úgy tudom, nem húzzák le a vállalkozókat, az adókkal.

Kommunális adónk ( nekünk ), jó 10 éve is a lakás m2 X 100 Ft.

" az MSZP-s Páva Zoltán és dr. Szakács László idejében nem volt meg ez az érzés? "

Volt pár botrány. Hogy mennyi közük volt hozzá?? Nem tudom.

" Zongorázni lehetne a különbséget. "

Abba tuti, hogy sok megváltozott munkaképes dolgozhat. Dolgoznak sokan. Mert van olyan helység, amit az önkormányzati épület. Igaz hogy 4 órában, de ez, nem a városvezetés döntése...

aug. 26. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!