Baranya vármegye felvirágoztatása kiknek nem áll érdekében?
Zongorázni lehetne a különbséget.
Több ismerősöm is a Policsra szavazót, aki egyáltalán nem fideszes alapból. Nagyobb arányban is győzött mint előtte.
Nem véletlen szerintem
"vármegye"??
Így csak egy narancs vagy kék színű fideszes tesz fel kérdést.
Az igazi demokraták -és főleg a liberális demokraták- számára nem létezik a Fidesz-KDNP által restaurált középkori feudális megnevezés.
Egyik országjáró képviselő Komlói látogatásán sem voltam.
Videó bejátszásokból, az jött le, nem voltak sokan. Úgy tudom, hallomásból, hogy volt szép számmal olyan autó, ami nem a környékbelieké volt...
Vagyis a kampányoló hozott " bérembereket ".
Fideszes mutyi? Hol nem volt anno MSZP - s mutyi?? Vagy bárki, aki a húsos fazék közelébe volt.
Lenne mit javítani, pl az utak... viszont ha valami miatt útbontás van, azt csak teljes aszfaltozással lehetne...
De úgy tudom, nem húzzák le a vállalkozókat, az adókkal.
Kommunális adónk ( nekünk ), jó 10 éve is a lakás m2 X 100 Ft.
" az MSZP-s Páva Zoltán és dr. Szakács László idejében nem volt meg ez az érzés? "
Volt pár botrány. Hogy mennyi közük volt hozzá?? Nem tudom.
" Zongorázni lehetne a különbséget. "
Abba tuti, hogy sok megváltozott munkaképes dolgozhat. Dolgoznak sokan. Mert van olyan helység, amit az önkormányzati épület. Igaz hogy 4 órában, de ez, nem a városvezetés döntése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!