Magáról beszél ?
Figyelt kérdés
Orbánról nekem régóta egy agresszív törpe jutott eszembe.
Magáról beszélt Posványoson ?
2024. júl. 29. 14:17
1/14 anonim 

válasza:

Mikor miről és kiről. Melyik mondatát nem sikerült megértened?
3/14 anonim 

válasza:

1, én, a feleségem minden tiltakozása ellenére végighallgattam a beszédést és eskü, próbáltam figyelni, de én az 1 órányi beszédéből, bevallom, 1 órányit nem értettem. Egyszerűen folyamatos, üres, semmiről beszélt, összefüggéstelenül.
4/14 anonim 

válasza:

3: Kell egy bizonyos intellektuális szint a beszédei megértéséhez, semmi baj.
5/14 anonim 

válasza:

4, kétségtelen, és elismerem, hogy se nekem, se a feleségemnek, nem adatott olyan intellektualitás, hogy felfogjuk, miről beszél ez az ember, de, nézd el nekünk, Magyarországon tanulva.
6/14 anonim 

válasza:

3# nem gond, szerintem te csak kb az olyan szintű demagóg dumát érted, mint Magyar Péteré, miszerint " együtt, veletek visszavesszük az országot, tégláról téglára".
Nem valami magasröptű, de jól hangzik....
Orbán Viktor viszont az új világrend változásait és annak majdani hatásait zseniális módon elmondta, ahogy a háborús pszichózissal küzdő nyugatról is a véleményét.
7/14 anonim 

válasza:

6, oh, nem, én csak olyanokat értek, hogy előre, nem sárga, meg paradicsom, nem hátra, túl sokat képzelsz te rólam.
8/14 A kérdező kommentje:
Tőlünk nyugatabbra tényleg nagyon sz@r a helyzet, még jó hogy tele vagyunk mazohistával és kimennek oda dolgozni, érdekes módon kínába meg az oroszokhoz senki nem megy.
2024. júl. 29. 14:38
9/14 A kérdező kommentje:
Mikor egy agresszív törpét emlegetett
2024. júl. 29. 14:40
10/14 anonim 

válasza:

Érdekes én értettem mindent belőle pedig nem vagyok fideszes, de meglepett, hogy volt olyan aki nem értette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!