Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor mit szívott...

Orbán Viktor mit szívott Posványoson, hogy ilyeneket mond?

Figyelt kérdés
Toborozni akar a nagy békepárti kolostormalac. Fiatalokat a következő 20-25 évre. Van aki komolyan elhiszi, hogy pont a fiatalok fogják támogatni, akiknek tönkretette a Fidesz a jövőjüket? Ha a fiatalokon múlna, a Fidesz rég nem lenne hatalomban. S ahogy halad az idő előre, egyre kevesebb a Fidesz szavazó. Vagy majd kötelezővé fogják tenni a Fidesz állampártba való belépést a fiataloknak? Egyfajta Orbán Jugendeket akarnak majd képezni?

júl. 27. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%
Nem fognak bánkódni a fiatalok, ha újra adózniuk kell, vagy ha lakást akarnának venni a kommunista segítséggel, szocpol😁😁😁?
júl. 28. 07:12
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Az az igazság, hogy a fiatalokat általában csak a fiatalabb jelöltek tudják megszólítani. Egyszerűen ilyen primitív a politika. Kivételek persze vannak, mint a múmiakorú Bernie Sanders az USA-ban, aki 2016-ban a legnépszerűbb jelölt volt a fiatalok körében, mert tudott eléggé dinamikus lenni, és mert azokról a problémákról beszélt, amik az ottani fiatalokat érintették, és érintik is a mai napig.

Orbán milyen problémákról beszél, ami a mai magyar fiatalokat érinti? Mikor ilyen ökörségeket bír mondani, mint: "Rettegjenek a programozók!" Mert szerinte a szakmunkásoké a jövő. Nyilván a magyar fiatalok tömegével vágyakoznak arra, hogy melósok legyenek. És én nem lenézni akarom ezzel a szakmunkásokat, én magam is szeretek kikapcsolódásként fizikai munkát végezni, és biztos sok fiatal van aki szereti is, de ettől még egy átlag magyar fiatal számára nem ez a jövőkép. Azután meg hogy azt hallja, hogy a miniszterelnök szerint lejárt a programozók kora, amikor már lassan minden munkát felvát az AI és minden digitalizálódik, hát nem egy olyan embert lát aki érti a világot, hanem inkább egy vén idiótát aki már azt se tudja melyik bolygón él.

júl. 28. 07:37
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem inkább nálad figyelhető meg, hogy tudatmódosító szer hatása alatt állsz - kérdező! Nem vall tiszta elmére, hogy egy települést büntetsz - a nevének kifigurázásával - csak azért, mert olyan ember járt ott, akit valamiért nem csipázol! Részletkérdés, hogy igazad van-e a gyűlölködés ügyében, de a település a legkevésbé tehet arról, hogy kik fordulnak meg ott! Esetedben nagyon találó mondás, hogy a farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!
júl. 28. 09:02
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
#13 Senkit sem èrdekel ez a szànalmas fideszes terelès. A kèrdèsre vàlaszolj, mert ez senkit nem èrdekel
júl. 28. 09:17
 15/17 A kérdező kommentje:
13) és a válasznak mi köze van az eredeti kérdéshez?
júl. 28. 09:27
 16/17 anonim ***** válasza:
97%
11 vagyok. A lepontozásból úgy látom nem kell a fiataloknak az adómentesség! Amúgy ezzel mélységesen egyetértek! Miért nem szünteti be a kormány? Felesleges pénzkidobás, és igazságtalan a 25 év felettiekkel szemben!
júl. 29. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
14%

A bácsi kezd sajnos megháborodni, most már én is látom a jeleit, pedig sokáig ellene voltam az ilyen jellegű vádaknak.

A mesélőkészsége - pechünkre - még megvan, de a realitásérzéke kezdi teljesen cserben hagyni. Mindez keveredve a megszokott cinikus romlottságával még mindig egy halálos koktél a magyarságnak, ami mételyez, mérgez.

júl. 29. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!