Az állam miért nem engedi sehol a világon,hogy valaki "kiszálljon" a rendszerből?
Például, ha valaki úgy dönt állampolgári jogon,hogy nem lesz része többé a rendszernek.
Azaz, az adók 70-80 százalékát nem kell befizetnie, nem vonják tőle.Sem a fizetéséből, sem a boltban, amikor vásárol.
Viszont, mindenért fizetnie kell, a közszolgáltatásokért is.Pl:kormányablakban lakcímváltozás.Azért a 20 percért, kiszámláznak neki 4000 forintot, amit ő befizet.Háziorvosi vizsgálatért, szintén.
Ezt sehol sem engedik a világon.Pedig, kellene,hogy legyen az választási lehetősége.Az,hogy akar-e a rendszer része lenne annak minden előnyével, hátrányával vagy pedig a saját útját akarja járni.
Fel nem tudom fogni, miért bántja itt egyeseket annyira ez a kérdés, hogy a kérdezőt el akarják küldeni egy lakatlan szigetre. Esetleg azért, mert saját magatok felé is kritikának érzitek, hogy a kérdező nem kíván veletek egy társadalomban élni?
12: az nem a mi hibánk, hanem az övé.
És amit írtam, az egy tökéletesen kielégítő megoldás.
"És amit írtam, az egy tökéletesen kielégítő megoldás."
Igen, a ti vérszomjas bosszúvágyatoknak tökéletesen kielégítő megoldás, hogy kidobjátok a kérdezőt egy csendes-óceáni szigeten. Amúgy pedig nulla valódi haszna van a válaszotoknak a kérdés szempontjából.
14: antarktiszin. Nem ugyanaz. A csendes-óceáni szigetek nem jók, mert azoknak van gazdájuk. A végén még beesik egy adóellenőr kenun.
Egyébként te nem a kérdező vagy véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!