Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az állam miért nem engedi...

Az állam miért nem engedi sehol a világon,hogy valaki "kiszálljon" a rendszerből?

Figyelt kérdés

Például, ha valaki úgy dönt állampolgári jogon,hogy nem lesz része többé a rendszernek.

Azaz, az adók 70-80 százalékát nem kell befizetnie, nem vonják tőle.Sem a fizetéséből, sem a boltban, amikor vásárol.

Viszont, mindenért fizetnie kell, a közszolgáltatásokért is.Pl:kormányablakban lakcímváltozás.Azért a 20 percért, kiszámláznak neki 4000 forintot, amit ő befizet.Háziorvosi vizsgálatért, szintén.

Ezt sehol sem engedik a világon.Pedig, kellene,hogy legyen az választási lehetősége.Az,hogy akar-e a rendszer része lenne annak minden előnyével, hátrányával vagy pedig a saját útját akarja járni.

júl. 27. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Na, egy szó mint száz: jobb, ha a kérdező keres magának egy lakatlan szigetet, ami egyetlen államhoz sem tartozik, és odaköltözik. Az Antarktisz környékén számos ilyen akad. Ott aztán azt csinál, amit akar. Eltársaloghat például a pingvinekkel, azok nem kérnek pénzt.
júl. 27. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

Fel nem tudom fogni, miért bántja itt egyeseket annyira ez a kérdés, hogy a kérdezőt el akarják küldeni egy lakatlan szigetre. Esetleg azért, mert saját magatok felé is kritikának érzitek, hogy a kérdező nem kíván veletek egy társadalomban élni?

júl. 27. 21:56
 13/23 anonim ***** válasza:

12: az nem a mi hibánk, hanem az övé.

És amit írtam, az egy tökéletesen kielégítő megoldás.

júl. 27. 22:19
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

"És amit írtam, az egy tökéletesen kielégítő megoldás."

Igen, a ti vérszomjas bosszúvágyatoknak tökéletesen kielégítő megoldás, hogy kidobjátok a kérdezőt egy csendes-óceáni szigeten. Amúgy pedig nulla valódi haszna van a válaszotoknak a kérdés szempontjából.

júl. 27. 22:26
 15/23 anonim ***** válasza:
Mert közteherviselés van. Az nem működhet, hogy a gazdagok kilépnek a rendszerből, a szegényeket meg tartsa el az állam. Sehol a világon.
júl. 28. 01:18
 16/23 anonim ***** válasza:

14: antarktiszin. Nem ugyanaz. A csendes-óceáni szigetek nem jók, mert azoknak van gazdájuk. A végén még beesik egy adóellenőr kenun.

Egyébként te nem a kérdező vagy véletlenül?

júl. 28. 08:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, a kérdező egy kuka, így el is határolódok tőle.
júl. 28. 12:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Ti meg úgy tűnik tisztában vagytok a proliságotokkal, és pontosan tudjátok, hogy szar veletek együtt élni, máskülönben nem háborodnátok fel ennyire azon, hogy a kérdező nem akar veletek egy társadalomban élni.
júl. 28. 13:06
 19/23 anonim ***** válasza:
18: én egy cseppet sem háborodtam fel, csak nem vagyok meggyőződve arról, hogy a kérdező teljesen birtokában van a kognitív képességeinek. Ugyanis nem arról van szó, hogy nem akar egy társadalomban élni másokkal, hanem arról, hogy nem akar adót fizetni, hanem mindent megoldana saját zsebből. Ha csak szimplán nem akarna adót fizetni, az világos, érthető, azt senki sem akar. Viszont hogy saját zsebből meg szórná helyette a pénzt, hát minimum furcsa. Igazából nincs is értelme a kérdésnek, annyira furcsa.
júl. 28. 14:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Lóf.szt nem háborodtál fel. Ledobtad volna a kérdezőt egy antarktiszi szigetre, mert fel merte ezt a kérdést tenni. Szánalmas vagy.
júl. 28. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!