Rogán Antalnak azzal, hogy nincs háza, az erdőiben él?
Figyelt kérdés
Vagyonnyilatkozata szerint csak olyan ingatlannak a tulajdonosai RÉSZBEN persze csak, amelyek erdők és szántók.
júl. 25. 10:46
1/11 anonim válasza:
A vagyonnyilatkozatnak a semmi értelme sincs. Csak csámcsogni lehet rajta, azt meg ...
2/11 anonim válasza:
A vagyonnyilatkozatok az egész rendszert szimbolizálják. Következmények nélkül azt hazudnak, amit csak akarnak. Polt Péter meg a "helyzet ura".
3/11 anonim válasza:
Legkevésbé sem érdekel, hogy miben lakik.
4/11 anonim válasza:
"A patkányjárat a felszín alatt kb. 30-50 cm mélyen halad, és a kitáguló részben van a tulajdonképpeni fészek. Az egyik kijárat az épület közvetlen közelében található, a másik magába az épületbe vezet, a többi a szabadba nyílik, így a fészeknek legalább 2, de általában 3-4 kijárata van."
5/11 anonim válasza:
Németországban nagyon sok embernek nincs háza. Németországban nagyon sok ember az erdőben él?
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekem is az ingatlan egy része van a nevemen, és képzeld el éppen abban az ingatlanban élek már 17 éve....🤔🤔🤔
7/11 anonim válasza:
#6 Te kèrdèstől függően hol ott èlsz, hol a UKben, hol Nèmetorszàgban.
8/11 A kérdező kommentje:
6-osnak nem ez volt a kérdés lényege.... HÁZA/LAKÁSA NINCS csak szántó és erdő
júl. 25. 11:39
9/11 anonim válasza:
8# ...arra akartam utalni,hogy más nevén lévő ingatlanban nem lehet lakni????
Akár van tulajdonésze, akár nincs benne)
Ebben mi a bonyolult.
Nekem is van olyan mezőgazdaságban dolgozó ismerősöm, akinek papíron nincs háza?
Szerinted a traktorjában alszik?
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!