Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rogán Antal-nak tényleg lehet...

Rogán Antal-nak tényleg lehet köze, a Völner-Shadl botrányhoz?

Figyelt kérdés
ha esetleg igen, akkor felelősségre fogják valaha is vonni? vagy vígan éli a milliárdosok életét, élete végéig, és ezt a magyar nép végignézi? naív vagyok...
2022. jan. 28. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
Nem erdekel, hogy ki ez es mit csinalt - addig, amig nem velem csinalta.
2022. jan. 28. 09:49
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

elképzelhető

soha, majd vagy lefizeti az ellenzéket is egy esetleges kormányváltás esetén, de az is lehet, hogy már mindenkinek tud a viselt dolgairól (pl a pegazus által), amivel később meg tudja őket zsarolni

igen, nyugodt és dologtalan élet vár rá

2022. jan. 28. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

1

ha az állam része vagy, vagyis magyarországi lakos, akkor téged is meglopott a tóni

pl a letelepedési kötvénnyel

2022. jan. 28. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
3%

3-as ... engem nem lopott meg, en nem ugy gondolkodom mint te.

Igaz en is magyar vagyok, de a befizetett dolgokat en mar nem kovetem nyomon ... akkor fog tolem lopni, ha azt megerzem a boromon. A befizetett osszegekrol a befizetes pillanataban lemondtam es ismerem a mondast "penztartol tavozas utan reklamacionak helye nincs" ... szoval utana engem mar nem erdekel, van nekem jobb dolgom is mint allandoan a politikusok seggebe kukucskalni :)

2022. jan. 28. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretném Rogánt 1-2 éven belül a vádlottak padján látni az összes simlis ügye miatt (kezdve a még V. kerületi polgármesterkedése idején a Kertész Balázs nevű ügyvéd haverjával közösen kieszelt ingatlanmutyikkal).
2022. jan. 28. 09:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2022. jan. 29. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
És Nancyhez?
2022. márc. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!