Hogyan kerülhetnénk Ausztriához?
Figyelt kérdés
A magyar politika nagyon trágya, lényegében egyik kormány sem tudott semmit kezdeni az országgal az elmúlt 100 évben. Mi lenne, ha felajánlanánk a területünket az osztrákoknak? Vagy a románoknak, de lehetne a szlovákoknak is, igazából bárkinek, csak legyen már valami fejlődés valamerre.2024. júl. 26. 18:08
1/11 anonim 

válasza:

Én mindkét inditványodat támogatnám.
2/11 anonim 

válasza:

Hülyeség, ne hogy azt hidd hogy a szomszédokban nincsenek problémák, csak hát a magyar a legpesszimistább nép mint azt a kérdező kérdése is bizonyítja.
3/11 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy van gond, csak nem mindegy, hogy milyen jellegűek. Járok Ausztriában meg Szlovákiában és tök más minden. Persze ettől még nem hagynám el az országot, csak mert politikailag szar, de valamit azért kellene már kezdeni magunkkal.
2024. júl. 26. 18:18
4/11 anonim 

válasza:

En is voltam mindkét országban, nyilván Ausztria a világon is az elsők közt van ez nem kérdés, a szlovákok hasonló gondokkal küzdenek mint mink.
5/11 anonim 

válasza:

Én a hármas határon lakom és csak Ausztria különbözik
7/11 anonim 

válasza:

Költözz Ausztriába és elégedett lehetsz. Ha nem tudsz németül kezdd el még ma
8/11 A kérdező kommentje:
Ha odaköltözök, attól még Magyarország ugyanúgy marad.
2024. júl. 26. 18:39
9/11 anonim 

válasza:

De azzal már nem kell foglalkoznod mert lényeg hogy elhagytad a süllyedő hajót
10/11 A kérdező kommentje:
De én nem elhagyni akarom, hanem megjavíttatni valakivel.
2024. júl. 26. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!