Szerintem Toroczkay-nak nagyobb esélye van, mint a balliberális oldalnak. Szerintem a Mihazánk direkt beszél politikailag inkorrekt dolgokról, mint pl. cigánybűnözés, és 20 éven belüli elszaporodásukról. Szóval szerintem ezeket a dolgokról, azért beszél, hogy ne nőjön a Fidesz fejére, mert ezek nélkül óriási lenne a Mihazánk támogatottsága, ha abbahagynák a zsidózást, és a cigányozást.
2023. nov. 14. 05:04
6/16 anonim válasza:
De ha csak egy hónapig nem kapnák meg a több milliárd dolláros segélyuket összeomlana az ország
2023. nov. 14. 06:32
7/16 anonim válasza:
6, Magyarország meg a csúnya, gonosz, tankokkal lövöldöző Brüsszel pénzének hiánya miatt omlott össze, ergo Ukrajna, még jobb hely.
2023. nov. 14. 06:41
8/16 anonim válasza:
Maradjon ez a korrupt balfék Orbán? Még Putyinnál is remeg mint a kocsonya.. :DD
Hát azt mondom ennél még a baloldal is jobb.
2023. nov. 14. 07:58
9/16 anonim válasza:
Egyetértek. A baloldali Thürmer Gyulát én is szívesebben látnám.
2023. nov. 14. 08:08
10/16 anonim válasza:
A Mi Hazánk jön fölfele. Akik normalitás pártiak és a józan ész mentén gondolkoznak inkább hozzájuk pártolnak át.
A ballib győzelem valóban a legrosszabb forgatókönyv, de szerencsére kicsi a valós esélye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!