Udvaros Dorottya balliberális színművésznek miért nem kell elszámolnia azzal, hogy mennyi udvara van? Soros vett neki ennyi udvart?
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 23:39
1/3 anonim válasza:
Huh, rendkívül ostoba ember tartalak már egy kérdés alapján is.
Nem tudom ez az unalmas sorosozás kellemetlenebb vagy az, hogy valaki tényleg azzal foglalkozik, hogy ennek a színésznőnek mekkora udvara van vagy mi. Borszasztó belegondolni hány ilyen jelentékleten, pitiáner embert faragott a fidesz a politikájával, mint te.
2/3 anonim válasza:
Udvaros Dorottya és Csuja Imre átállt a sötét oldalra (liberálisokhoz)!
Kár értük... Nyomják az lmbtq propagandát rendesen.
3/3 anonim válasza:
2, én nem akarok tippeket adni senkinek és véletlenül sem szeretnék semmit sem propagálni, de nem tudom, hogy a magyar hazafiak közül, vagy esetleg maga Dúró Dóra, mennyien járnak szinházba mondjuk úgy az elmúlt 30 évben, mert, ha egy hős ember betévedne, vagy tisztában lenne a szinház jelenével, kb minimum az egészet le kéne fóliáztatni, vagy körbekordonozni, de legalább a teljes szinházságot azonnali hatállal kirúgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!