Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem fogják munkára az...

Miért nem fogják munkára az utcán vagy a megállóhelyeken egész nap csak üldögélő vagy járkáló embereket?

Figyelt kérdés
Sokan kéregetnek, pedig munkaerőhiány van mindenhol. Minden munkáltatóhoz jutna 20-30 utcán fetrengő ember azonnal.
júl. 26. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Egy el nem végzett munkánál márcsak a rosszul végzett munka a rosszabb. Nehéz fizikai munkára nem képesek fizikailag, és ha olyan dolgot találnál ki, hogy pl. takaríthatnák a várost, még aznap este ők fogják a legjobban összeszemetelni, hogy másnapra is kapjanak érte pénzt.
júl. 26. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Mert nem akarnak dolgozni. Én múltkor raktam ki álláshirdetest és mindenki mondta h az kevés fizu. :) Akkor maradjatok munkanélküliek. :)
júl. 26. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a munkaerő piac. Egyik oldalon nagyon nehéz munkát találni. A másik oldalon pedig talán még nehezebb munkatársat találni.

Pár éve kellett volna egy segítő munkatárs.

Elvárások:

*Normális megjelenés (nem szakadt, nem foltos, nem festékes)

*Tudjon mondani három összefüggő mondatot.

*Józanul +-15 perc tűréssel jelenjen meg.

Ezen a három szűrőn több, mint 20-an elvéreztek. Nem jutottunk el a szakmai ismeretekig, vagy a bérigényig.

júl. 26. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Elvárások:

*Normális megjelenés (nem szakadt, nem foltos, nem festékes)

*Tudjon mondani három összefüggő mondatot.

*Józanul +-15 perc tűréssel jelenjen meg."

Túl magasak az elvárásaid. Én kerti munkára kerestem mindegy hogy kinézőt, beszélnie nem kell. 1-2 óra késés nem probléma onnan ketyeg az óradíja amikor jön. Ha olyan részeg hogy hason csúszik az se érdekel csak csinálja meg a munkát. Nem találtam.

júl. 26. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Mi ügyfélhez járunk. Nálunk szempont +-10 perc érkezés.

júl. 26. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
49%

Van, aki nem szívesen tölti azzal az idejét, amivel semmivel sem jut előrébb. Az időt el lehet tölteni szinte bárhol, bármivel, de azért nem sokan szeretnek gürizni, hogy a havi vízszámlájukat se tudják kifizetni!

A munkáltatók imádják a "7 az 1-ben" megoldásokat, - lehetőleg semmit sem fizetni 5-7 reszort betakarásáért - és csodálkoznak, amikor az átvert munkaerő nyújtott középső ujját a pofájukba tolva csapja rájuk az ajtót!

Nem arról van szó, hogy milliókat fizessenek - pl. - egy takarítói munkáért, de nem azért jár be az ember munkahelyre, hogy éhezzen, nélkülözzön, vegetáljon és az energiáját mások gazdagodásába, jómódjába ölje! Ahol közelítenek egymáshoz az érdekek, ott találnak is munkaerőt a munkáltatók, de idővel mindenkinek tele lesz a lábközi szatyra, ha csak egyoldalúan hülyének nézik! Lakcím nélkül pedig nem is foglalkoztatnak embereket!

júl. 27. 05:30
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
#6 Ha már 200 nettót kap azzal is 200 ezer forinttal több pénze lesz, mint előtte:D
júl. 27. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
#7 nem igazán. Egy koldus napi 5-15 000 Ft-t megkers egy nap alatt...
júl. 27. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ők a forgalomszámlálók; hagyd, hagy tegyék a dolgukat, mielőtt még fellázadsz ellenük.
júl. 29. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Nagy ötlet ez kérdező, Nemzeti Dologházak rendszere, plusz közveszélyes munkakerülés. Noha az új rendszer felállításából Mészáros (Orbán) rengeteget tudna lopni, sajnos a lézengő emberek általában jó okkal nem kellenek a munkaerőpiacon. Hogy mit lehet velük gazdaságosan tenni, azt a XX. század közepén egy jellegzetes kis bajusszal rendelkező, rikácsoló hangú korcs is emberke mutatta be. Gondolom az ilyen fajta végső magoldás tetszetős lenne számodra.
júl. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!