Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miatt már egész...

Orbán Viktor miatt már egész Európa utál minket?

Figyelt kérdés
Rubel jobboldal

#Korrupcupió
júl. 13. 17:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Van aki utál van aki nem.
Tarózkodom
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Leginkább a semmitérő, hazájukat eláruló bolsevikok. De az külön cél, hogy utáljanak. Ezek Európa rothadó férgesei.
júl. 13. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nagyjából mindenki, sajnos.

Kivéve azt 10-11%-os szuverenista-putyinista frakciót, meg az általuk képviselt szélsőjobbosokat. De a 90% utál... :(

A legszomorúbb, hogy lengyel testvéreinket is elárultuk, már másodjára a történelemben (először, amikor Hitlerrel összebútoroztunk, aki Sztálinnal együtt felszámolta Lengyelországot, felosztva egymás között a Molotov-Ribbentrop paktum által).

Orbán vezetésével Magyarország leköpte a saját történelmét, hősei emlékét, elárulta a szövetségeseit, barátait, Európát. Mindezt miért? Egy nyomorult diktátor kegyeiért meg egy Barátság-érdemrendért!

Gyalázat! A magyar szabadság hősei forognak a sírjaikban!

júl. 13. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Válaszoló

A Fidesz cimbizik, az Oroszokkal, meg a Kinaiakkal

júl. 13. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Igen.

Én görögben voltam és azután voltak velem Csak normálisan beszélni, hogy egyértrlmű lett nekik, hogy mennyire megvertem ezt a magyarságot meglopó bugris fa sz cigányt.

júl. 13. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Épp most dicsérte meg Macron...

[link]

júl. 13. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!