A magyarok antiszemitizmus nem lehet, hogy totál oknélküli?
[link] Dobogós hely jut a magyaroknak Európában.
Ahhoz képest, hogy nem is jelentős a zsidók száma Magyarországon és a politikában sincs szerepük. Ugyanis sokan a nekik nem tetszőket reakcióból zsidózzák, mint pl. Gyurcsány Ferencet, holott a Gyurcsány egy szlovák eredetű név.
Biztos, hogy Európa minden országában még széleskörűbb, még erősebb a zsidókkal szembeni ellenszenv, mint ami megjelenik a statisztikákban. A magyarok is az európai átlagnál csak egy fokkal bátrabbak a véleménynyilvánításban.
A zsidók többsége teljesen helyesli Izrael Gáza elleni hadműveletét, ami már 1,9 millió arabot elűzött, 40 ezret kiirtott, 90 ezernek súlyos maradandó sérülést eredményezett, 200 ezernek enyhébbet.
Nehéz ezek után a zsidóktól nem viszolyogni valamennyire...
Zsidó vagyok, teljesen vállalom, Magyarországon élek.
A közösségi médiában lehet találkozni leginkább zsidógyűlülettel, ez is leginkább a magát 2 cm-ről szelfiző, sörhasú, kiégett boomerek kategóriájától, akik jókat zsidóznak félig bekapcsolt caps lockkal tiktokon és facebookon (instára már nem tudnak regisztrálni). Többet igazából nem tapasztalok.
#13 "A zsidók többsége teljesen helyesli Izrael Gáza elleni hadműveletét, "
És erre a forrás vagy két darab komment lesz egy Natanjhau rajongói oldalról, vagy egy random grafikon 4chamről amin a piros vonalak összekötik Sztálint a dávid-csillaggal
15
azert 17-el ellentetben en mar talalkoztam bulisokkal akik berugva gunyolodtak zsidokrol "enekelve", plusz amit a 17 irt nem teljesen tiszta a bugyi mensi kozben sem, mert ha megtudjak, hogy jiddis vagy akkor lehet nem mondjak ki, de megjegyzik es a fejukben valami lezajlik. Egy katolikusrol itt M.o-n le se szarjak
Egy heber az mar azert mas. Foleg a csovesek, meg egyebkent a multisok is. Csak ezekrol nem beszelunk, mert nem illendo ugye, mert gondolom *sten akkor figyel es masok is. De ha *sten nem figyel es a tobbiek sem, akkor tesz azt az illeto amit akar. De az ritka ugye. Azert mert nem "talalkozol" veluk, nem jelenti azt, hogy tudod mit gondol, mit erez, milyen poenokat nyom le a hatad mogott, mit mond rolad a hatad mogott stb.. en ezt mar tapasztatam nem egyszer vagy ketszer.
Az antiszemitizmus meg 100 eve sem kezdodott el itt. Oregek is ugy zsidoznak, hogy a hajuk helyett mar a fejbor hullik. Ezert az utana levo generacio at adja a hasonlo/ugyanazt a habitust, aztan igy tovabb de enyhebben/ugyanugy es igy megy vegig. Nem hiaba kapnak el Nemet.o-ban is meg itthon is falun kitett naci swastikat, vannak azok meg boven, csak szektakban, itthon is gyanitom, csak inkabb megyek igazi kozepen ugymond, BP-n mar kevesebb de itt is van, talalkoztam mar ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!