Az miért van Magyarországon, hogy, amikor Gyurcsány csinált valamit, az automatikusan rossz volt, most, hogy Orbán tök ugyanazt csinálja, az meg valami fenomenális?
Figyelt kérdés
Lásd hitelfelvételjúl. 26. 06:05
21/31 A kérdező kommentje:
Törvény tiltja, hogy nem lehetek fogyatékos? Ha már, nincs orvos, aki gyógyitson, mégis, mit csináljak?
júl. 26. 07:48
22/31 anonim válasza:
Mondta valaki, hogy törvény tiltja?
23/31 A kérdező kommentje:
Akkor, miért baj, ha valaki fogyatékos, ha jogom van fogyatékosnak lenni? Olyan, mintha ezt sértésnek irták volna.
júl. 26. 07:54
25/31 anonim válasza:
17) Mi az,hogy a kínaiak fogják felhasználói? Szerinted magyar emberek nem fognak az új vasúti vonalon utazni?
26/31 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy a kínaiak fogják felhasználói?
Nem tudom, ez igy eléggé magyartalan számomra.
júl. 26. 08:56
27/31 anonim válasza:
Ez ismét egy olyan trolltopic, aminek egy a célja, hogy a többségben lévő balliberálisok lepontozhassák a velük nem egyetértőket.
28/31 anonim válasza:
#27 Ha konzervatív hazafi lennél, nem a fideszre szavaznál. De nem is a mihasznákra.
30/31 A kérdező kommentje:
27, a kérdésem nem trolltopic, komolyan mondtam, hogy nem értem, hogy miért nem baj az, amit ma Orbán csinál az országgal, ha Gyurcsány idejében ez baj volt.
júl. 26. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!