A fidesz szavazók mind jólétben élnek, meg vannak elégedve a kormánnyal, ezért nem akarják leváltani?
Egyébként a fidesz szavazókra sem kell haragudni annyira, szerintem meg lehet érteni őket. Beveszik a propagandát, amiről ők nem tehetnek.
Nyilván öregek, csak a fidesz propaganda találja el őket. Ők nem fiatalok hogy képben legyenek mindennel, nincs honnan okosodjanak.
Magyar Péter sem tökéletes, jobban kellene hangoztossa hogy ő béke párti, és ellene van a sorkatonásgnak. És még rá tesz egy lapáttal hogy Discordon van egy külön témakör Magyar Péternek a sorkanásgról... De lehet csak én is bekajáltam a propagandát és félre vagyok tájékoztatva

Mi tényleg jobban élünk, én is és az asszony is egész jól kap, és bizony hosszútávon az alacsony szja és a családi adókedvezmény több milliós támogatás a gyerekes családoknak.
Mondjuk pont mi nem vettünk igénybe se csokot, se babavárót, szóval azokkal nincs tapasztalatom, de érezük, hogy sokkal több mindent meg tudunk magunknak engedni, mint korábban volt.
És valóban nincs okunk váltani olyanra, aki többkulcsos adót akar, meg segélyezést a kedvezmények helyett. Ez a csomag annyira jól ki lett találva, hogy nehéz helyzetben van az ellenzék.

Van olyan akik eddig úgy gondoltak rájuk, hogy ők a legértelmesebb párt az összes közül, bár tudják, hogy lopnak, akkor is ők a legjobb alternatíva. Sokan meg vannak elégedve a konzervatív politikájukkal, és hangsúlyozom, tudják sokan a szavazóik közül, hogy lopnak, de már csak a politikájuk miatt vannak megelégedve velük.
Én alapvetően konzervatív vagyok, csak a korrupcióban, és pár gazdasági kérdesben nem értek velük egyet, minden másban igen, ettől függetlenül nem feltétlen rájuk szavazok minden választáson.

Az a baj, hogy a Fidesz a 14 év alatt teljesen tönkretette:
- A külpolitikát
- Az egészségügyet
- Az oktatást
- Az infrastruktúrát (közlekedés, lakásárak, munkahelyek)
- A teljesen agrár ágazatot (beleértve: mezőgazdaság, állattenyésztés)
De annyira tönkretette hogy rosszabbul állunk jelenleg, mint 14 éve voltunk. Ez a kemény

Utolsó tönkretevésnek nevezhető olyan dolog, amit te direkt így akarsz látni? Úgy a helyes, hogy megcsinálták úgy, ahogy akarták.
-Külpolitika - Orbánnak ez kell a harchoz, Oroszokkal nem mert harcolni, mert beszari, hát akkor harcol a szövetségegessel, mert tudja az nem tud nagyot ütni, uszít az EU ellen, ha valami szar itt, rájuk veri, hogy miattuk van. Ha nem harcolna Brüsszel ellen, beállna mögéje, csak egy lenne a sok közül, neki meg mutogatni kell magát, hogy mindenki ismerje a világon.
Terv tökéletes működik pipa
-Egészségük - Viszi a sok lóvét, irány magánba csürhe, amúgy ez a Viktor végigviszi azt, amit Fleto megcsinált volna pár év alatt, ő megcsinálja 14 év alatt
-Oktatás - Minél több az aluliskolázott, annál jobban hat a propaganda, továbbá az irdatlanul sok tanulnivaló miatt, megvalósul az oktatás valódi feladata, mindent nem tudhatsz. Egyet viszont tanulj meg, hogy a tanár a szent, emlékezz ha felnősz, hogy majd a főnököd azt csinál veled, amit akar, ha marhaságot kell csinálni, ami nem is kellene a munkához, akkor is megcsinálod, mert ő mondta, kapsz házi feladatott munka után stb.
-Infrastruktúra - Innen is ellehet venni sok lóvét, és mehet is a rezsicsökkentés, ha nem kell csövekre költeni sok pénz megmarad, amit ellehet lopni, ha tönkremegy, majd valahogy megoldják a dolgot, modernizálás nem pálya.
-Agrár ágazat kifilézése - Tönkre megy a sok vállalkozó, bagóért kilehet őket fosztani, persze törvényekkel megtámogatva, jó magyar termőföld jó kezekben lesz Lőrincnél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!