Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók mind jólétbe...

A fidesz szavazók mind jólétben élnek, meg vannak elégedve a kormánnyal, ezért nem akarják leváltani?

Figyelt kérdés

Egyébként a fidesz szavazókra sem kell haragudni annyira, szerintem meg lehet érteni őket. Beveszik a propagandát, amiről ők nem tehetnek.

Nyilván öregek, csak a fidesz propaganda találja el őket. Ők nem fiatalok hogy képben legyenek mindennel, nincs honnan okosodjanak.

Magyar Péter sem tökéletes, jobban kellene hangoztossa hogy ő béke párti, és ellene van a sorkatonásgnak. És még rá tesz egy lapáttal hogy Discordon van egy külön témakör Magyar Péternek a sorkanásgról... De lehet csak én is bekajáltam a propagandát és félre vagyok tájékoztatva

2024. júl. 26. 02:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Orbánnak is vannak jó oldalai, nem enegedi be a migránsokat és nem vezetné be a sorkatonaságot
2024. júl. 26. 02:14
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Vannak a szegény hülyék, akik rettegnek a migrigtől, lmbtqxyz-től, meg hogy háborúba besorozzák őket vagy a családtagjait, meg vannak az érdek fideszesek, akik anyagilag jól járnak a rezsimmel. Meg a marék rízsért megvett cigányok.
2024. júl. 26. 02:14
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem is mind, de jobban, mint 2010 előtt. Amúgy meg tévedsz, a fiatalok közt is sok a Fidesz szavazó.
2024. júl. 26. 02:38
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
A Fidesz már többször felvetette, hogy vissza kéne hozni a sorkatonaságot.
2024. júl. 26. 06:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

#4: Volt rá 14 évük, nem vezették vissza.

A jobboldaliak a jobboldali, a baloldaliak a baloldali propagandát veszik be. Vannak, akik jobban éltek a baloldali kormányok alatt, és vannak, akik most élnek jobban.

2024. júl. 26. 06:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam hasonlón gondolkodni én is.

Szerintem ezek be vannak még mindig oltva, hogy Gyúúúúrcsán miatt van nagy árak, rossz életkörülmény sokaknak, így elfogadják, hogy Viktortáék gyötrik a zembereket a minél több adóval és tsi.-val. Aki meg szegény, arra meg ráfogják, hogy: "annyit is ér. Az ő hibája"

2024. júl. 26. 06:29
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
14 év után már nem lehet Gyurcsányra fogni. :D
2024. júl. 26. 06:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a politikában SEMMIFÉLE racionalitás sincs. A valoság a tények az emberek 95 %-át nem érdekli. Kizárólag az számít, hogy érzelmi alapon ki mennyire menő és szimpatikus. Ezért kell, és hat a propaganda.
2024. júl. 26. 06:51
 9/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Egy részük azt hiszi jobban él, mert ostoba, nem lát ár egyszerű összefüggéseket sem, nem tud számolni (pl akik azt szokták mondani, hogy az szja "csökkentéssel", "rezsicsökkentéssel", csokkal milyen jól jártak), a hit a lényegük. Van sok aki érzi is hogy szarabbul él, de 14 sőt akár 50 év után is "tyuucsáány óóószágromolása miaaaaatttt", és csak egy kicsit kell várni, hogy vitéz felcsúthy KISZ viktor kánaánná tegye az országot.

És vannak akik tényleg jól jártak, a kormányközeli elvtársak, egy nagyon szűk kör.

2024. júl. 26. 07:59
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Fidesznyik ismnerőseim 90%-a proli. A maradék 10% tényleg profitál belőle, havi milliós bevételek, budai villa, legalébb prémium autó, NER beágyazottság, stb.

Tényleg ez a két véglet a szavazóbázisuk, kb. a fenti arányokkal.

2024. júl. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!