Fideszesek, most nagyon szomorúak vagytok, mert a német foci EB-n nem történt semmilyen terrortámadás?
Figyelt kérdés
Hónapokig mondtátok, hogy a németek már nem tudnak megszervezni egy EB-t, mert a migránsok, mert nincsen áram, mert nincsen melegvíz stb.júl. 25. 09:08
11/23 A kérdező kommentje:
A Néppártra. Nektek meg marad a gyerekmegőrző, akarom mondani a kávézó. Fontos kérdésekben nem szólalhattok meg. Ez van. Majd talán legközelebb. :D
júl. 25. 10:49
13/23 A kérdező kommentje:
Ki beszél Magyarországról? Az elsődleges politikai közösség amiben élünk (te is), az az Európai Unió. Ha akarod, ha nem európai állampolgár vagy. A legfőbb közösség élén viszont a Néppárt áll, amire szavaztam.
júl. 25. 10:57
14/23 A kérdező kommentje:
De ugye szurkolsz, hogy a párizsi olimpián legyen terrortámadás?
júl. 25. 11:00
15/23 anonim válasza:
Magyar politika rovatban van a kérdés.
16/23 A kérdező kommentje:
Csak mert ti fideszesek állandóan az európai értékek ellen dolgoztok.
júl. 25. 11:01
17/23 anonim válasza:
Azt az olimpiás kérdésedet meg már törölték szerencsére.
18/23 A kérdező kommentje:
Mert már nem az eredeti kérdésről beszélünk. Talán azért. És nem én váltottam témát. :D
júl. 25. 11:01
19/23 anonim válasza:
15, a magyar politika és az EU-s politikának belpolitikának kellene lennie. Attól, hogy a magyar kormány teljesen elutasitja az európai politikai értékeket és ellenük dolgozik, jelen pillanatban még a közösség tagja vagyunk.
Az EU jelen pillanatban még belpolitika.
20/23 A kérdező kommentje:
Sőt, a magyar fiatalok többsége elsősorban európainak, másodsorban magyarnak és harmadsorban lokálpatrióta csak. Változik a világ, fideszes boomerek. :D
júl. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!