Hogyan és miért éri meg, vissza váltani 50forintért a palackokat?
Figyelt kérdés
Bárhogy számolok nem éri meg. Viszont az sem éri meg, hogy ne igényeljem vissza az 50forintot, de így is egy úgy is az én pénzem lesz mínuszban, pusztán arra kényszerítenek, hogy mivel 50 forinttal többet fizetek, ezt igényeljem vissza. De alapból nem is kellene többet fizetnem.2024. júl. 24. 16:55
1/6 anonim 

válasza:

xd köszönjük hogy megválaszoltad a kérdésed, következő!
2/6 anonim 

válasza:

Nem kényszerít senki, nem vagy köteles visszavinni. Nekem megéri visszavinni.
3/6 anonim 

válasza:

Azért éri meg, mert az emberek telibesza.rják ha valami ingyen van, de ha fizetni kell érte, amit aztán visszakaphatnak, akkor már másként viszonyulnak hozzá.
Persze nálunk nem azonnal, mert a szittya virtus már csak ilyen, de majd kialakul.
Olyan ez, mint a bevásárlókocsikba nyomott zseton. Annál a Lidl-nél ahol vásárolni szoktam, egy időben nem kellett pénz ahhoz hogy a kocsit el lehessen hozni.
Az emberek azonnal elkezdték a parkolóban szanaszét hagyni őket és b.sztak visszavinni a tárolóba, hiszen úgyis ingyen volt. Pár hónap után meg is szüntették.
4/6 anonim 

válasza:

3 furcsa. A Praktikernél vagy az Auchan áruházaknál nem kell pénzt dobálni a kocsiba, mégis visszatolják a helyére.
5/6 anonim 

válasza:

Pont azért, hogy visszakapd az 50 forintot.
6/6 anonim 

válasza:

Így nem dobálják el a prolik. Vagy ha mégis, akkor lesz olyan, aki összeszedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!