Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idén beelőzi még a Fideszt a...

Idén beelőzi még a Fideszt a Tisza párt vagy csak 2025-ben lesz a legtámogatottabb párt Magyarországon?

Figyelt kérdés

júl. 23. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kutatás, ahol magabiztosan vezet a Tisza (Medián) és vannak a kormányközeliek, ahol meg a FIDESZ hasít.

Szubjektív érzékelésem szerint a Covid óta nem jó a helyzet gazdaságilag, szerintem fog szavazókat veszíteni a FIDESZ. Most nem lesz az, mint 22-ben, amikor sokan a háborútól való félelem miatt szavaztak O.V.-ra.

ma 00:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod.
ma 07:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Már rég be is előzte a fideszt

Nem értem hogy aki kormánykritikus, az miért fogadja el tényként amit kormány által fizetett intézetek írnak?

Nyilvánvaló hogy az igazság a másik oldalon van, hiszen egy fideszközeli cég miért mérne tisza előnyt?

Azért ne legyünk már ilyen naívak!

Churchill óta tudjuk hogy melyik közvéleménykutatásnak kell hinni.

És szerintem egyikünk sem vett részt annak hamisításában

ma 13:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Júliusi kérdés, csak a Fideszes trollok miatt emeltem ki, akik azt írták,nem lesz előzés.
ma 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, azt nem is néztem
ma 13:22
 16/16 A kérdező kommentje:

Semmi baj.

Na akkor fideszesek, fussunk neki mégegyszer, mert ez baromi gyenge, gyors volt.

Kaptok még egy esélyt:

Mikor pukkad ki a Tisza lufi? :D

ma 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!