Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valamilyen gyermekbántalmaz...

Ha valamilyen gyermekbántalmazási ügy derül ki akkor miért mindig fideszes kötődésű emberek követik el?

Figyelt kérdés

Eleinte szkeotikus voltam és nyilvan attól függetlenül hogy nem szavazok a fideszre még egy túlzó és abszurd dolognak tartottam amikor folyamatosan azzal jönnek a kommentelők hogy "fidesz=gyermekbántalmazás"

De kezdem magam nagyon hülyének érezni... és azt sem értem amúgy a fidesz kommunikációs menedzsmentjében milyen dilettáns barmok dolgozmak? Már rengetegszer megégették magukat ilyen ügyekkel szóval az hagyján hogy megelözni nem tudják de amikor újból és újból történik illetve kiderul valami akkor miért kezdik el bevédeni egymást? Hát tényleg ennyire satu mindenki ott? Nincsen legalabb egy ember ilyenkor észnél aki elmondja zárt ajtók mögött hogy "eszébe ne jusson egyik kreténnek sem nyilatkoznia az ügyben és relelativizálni".

Én ha Orbán Viktor helyébe lennék akkor rohadtul elkezdeném kirugdosni a sok alkalmatlan majmot. Akkor ő miért hagyja ezt?

2024. júl. 22. 21:32
 1/10 A kérdező kommentje:
A bántalmazót nem mosdatni kell hanem cancellelni..
2024. júl. 22. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Ki más maradt még olyan pozícióban kies hazánkban, aki ilyesmit el tudna követni?
2024. júl. 22. 21:35
 3/10 Mad Max2 ***** válasza:
81%

A fidesz egy pedofil, gyermekbántalmazó simogató, migránsokat betelepítő, a magyarokat elszegényítő bűnbanda

Szerintema fideszben egy valamire való erkölcsös ember sincs.

2024. júl. 22. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Azért, mert ma már csak fideszes kötődésű emberek vannak. Az ellenzék annyira szar, hogy nincsenek már sem szavazóik, sem tagjaik.
2024. júl. 22. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

"Én ha Orbán Viktor helyébe lennék akkor rohadtul elkezdeném kirugdosni a sok alkalmatlan majmot. Akkor ő miért hagyja ezt?"

Mert ő is ugyanolyan alkalmatlan. Kb mindenre.

2024. júl. 22. 21:50
 6/10 A kérdező kommentje:

"Azért, mert ma már csak fideszes kötődésű emberek vannak. Az ellenzék annyira szar, hogy nincsenek már sem szavazóik, sem tagjaik."

Ez aktuálisan sem igaz mert a tisza párt 10%-al marad le mindösszesen a fidesztől. De ha amúgy hagyjuk a tiszát akkor is rengeteg ember van akik noha egymással nem értenek egyet de biztosan nem fidesz szavazók. Pedig mindenki dolgozik mindenkinek a társadalom része de hogy hogyisnem mindig fideszes kötődésű akiről kiderül. Ennyi véletlen nincs.

2024. júl. 22. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Az összes tv Fideszes, ahová meghívják az ellenzékieket! (az ATV is:)
2024. júl. 23. 04:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért mert a Fideszesek nem szeretik a gyerekeket. Nekik a gyerek csak arra kell, hogy legyen, és a népességet növelje. Az oktatást is lezüllesztik...
2024. júl. 23. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg munkaalapú társadalom, hiszen a mi adónkból élnek!
2024. júl. 23. 12:55
 10/10 A kérdező kommentje:

"Meg munkaalapú társadalom, hiszen a mi adónkból élnek!"

Azért nem kéne demagógnak sem lenni. Nem azzal van a baj hogy "az adónkból élnek". Nyilván abból élnek, ahogy sok alkalmazott közvetlenul az államnak befizetett adóból kapják a fizetésüket. A probléma az érdemtelenül és korruocióval szerzett vagyonnal van.

2024. júl. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!