A fidesz direkt rombolja a magyar egészségügyet, hogy a nagyvállalatokat támogassa és a magán egészségügybe tolja át a magyarokat?
Hát kérdező, én a múlt héten mentem be a városunkban az orvosi rendelőbe a sebészetre, felkészülve arra, hogy a nyáron már nem kapok időpontot arra a kisműtétre amit meg kellett csináltatnom. Annak ellenére hogy a szabadságolások miatt a sebészek többsége nem volt elérhető, 1 héttel későbbre már be is lettem írva és a héten megyek már varrat szedésre is.
Mesélitek itt állandóan a hülyeségeiteket, aztán amikor valójában kellett, akkor lám-lám, az egészségügy nem volt tönkretéve.
12# Lám-lám, az összes kórházban jártál vagy 1 kórház 1 heti beosztásából következtetsz?
Ennyi erővel budán 250 milliós házban lakik egy ember, akkor ez a magyar átlag.
#13 Ahogy le is írtam - de láthatólag túl bonyolult volt neked mert 2 mondatnál hosszabb volt - egy város orvosi rendelője volt. Nem kórház.
Hiába hisztizel, ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!