Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes szavazók milyen...

Fideszes szavazók milyen intézkedéseket várnátok még el a kormánytól az elkövetkező időszakban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Az első és mindazok, akik egyetértenek vele, valószínűleg nincsenek maguknál. Kilépés az EU-ból? Ezek után Magyarországnak nukleáris program? Szabad fegyverviselés? Önbíráskodás? Sorkatonaság? Azt hiszem, ha ezeket bevezetnék, nem kellene kiírni a következő választást, mert már ország sem lesz.
2010. nov. 1. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

"azt hiszem, ha tényleg behoznák ezt a kettőt, akkor bármilyen programokat is csinálnának, hogy több fiatalnak legyen kedve Magyarországon maradni, én húznék el innen és igyekezném kivinni a családomat is, semmi kedvem egy begőzölt vadnyugaton élni."

Húzhatsz anélkül is. :)

2010. nov. 1. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
13%

"Az első és mindazok, akik egyetértenek vele, valószínűleg nincsenek maguknál. Kilépés az EU-ból? Ezek után Magyarországnak nukleáris program? Szabad fegyverviselés? Önbíráskodás? Sorkatonaság? Azt hiszem, ha ezeket bevezetnék, nem kellene kiírni a következő választást, mert már ország sem lesz."

Pedig az első jól leírt mindent amire itt szökség lenne. A többi már csak felesleges szócséplés.

2010. nov. 1. 11:53
 14/17 anonim ***** válasza:
20%
Talán még hozzátenném az indiai bevándorlók ritkítását.
2010. nov. 1. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Emlékeztető: a kérdező a Fidesz-szavazókat kérdezte. Ehelyett itt tülekedtek és okoskodtok mindenféle jobbikos kívánságokról. Én nem vagyok Fidesz-szavazó, ezért nem is írtam le, hogy mit várok tőlük.
2010. nov. 1. 12:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

-Programok, hogy több fiatalnak legyen kedve Magyarországon maradni

-Programok, hogy több fiatalnak legyen kedve ipari vagy mezőgazdasági munkát végezni tercier munka helyett

-Sorkatonaság visszahozása

te hülye vagy. itt akarod tartani a fiatalokat de közbe sorkatonaságot vezetnél be. holnapután 1 fiatalt nem találnál az országba te gyökér

2010. nov. 1. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
MUNKAHELYTEREMTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. nov. 1. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!