Miért éppen a 25 év alattiak kapták az szja mentességet?
Pont nekik nincs szükségük a több pénzre... A fiatalok nagyrészt úgyis csak elkolti butasagra.
Éppen a 25-40 év kozottiek lennének akiknek szüksége lenne rá...
Na ja mert ugye a felnőttek nem költik el hülyeségre....
Mindenkinek csak a többiek hülyesége létezik, a sajátja nem.
azért mert a nyugdíjasoknál ez out of scope
ezért nem megyek én haza, mindenki mindenkivel foglalkozik csak saját magával nem, szerintem bízd rá mindenkire ki mire költi a pénzét, nem a te dolgod
üdv Dublinból
"Éppen a 25-40 év kozottiek lennének akiknek szüksége lenne rá..."
Ez akkor igaz, ha egyetemre mentél és szakiránytúl függően 4-6 évvel még meghosszabbotott az oktatásban való részvételed középsuli után. Az, aki 17-18 évesen befejezte a tanulmányait, annak tudott esetleg ez normális segítséget nyújtani.
Persze értem én azt a demagóg dumát, hogy egyetem mellett is lehet dolgozni, de nem heti 40 órában, nem értelmezhető munkakörben, vagy bérezés mellett és annak sem az a szerepe, hogy megalapozd vele későbbi egzisztenciádat, hanem hogy a napi lakhatási költségeidet és a tandíjadat fedezd. Sokkal szimpatikusabb lett volna, ha ez az adókedvezmény pályakezdésedtől kezdve számított volna az első pl. 3 év (NEM diákmunkás) munkaviszonyodra és akkor egyenlő mértékben részesült volna belőle minden fiatal és demotiválna a továbbtanulással szemben.
mert életképtelenek.
plusz mivel a nagy része a 18-25 év közöttieknek nem fideszes ezért jól jött egy pár potya szavazat.
plusz 25 év alattiak ha bevállalják a csokot 3 gyerekre akkor konkrétan ingyen pénzük lenne és csak a tb-t kellene fizetniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!