Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Béketpárti Fidesz propagandi...

A Béketpárti Fidesz propagandista azt hitte hogy úgy működik a törvény, hogy ha ő szalad be először a rendőrségre, miután megütötte Puzsért akkor majd neki lesz igaza?

Figyelt kérdés

Mert most úgy néz ki őt rabosították végül.

Remélhetőleg letöltendő börtönt kap ez az erőszakos antiszociális békegalamb.

júl. 22. 10:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Ne legyél negativ kérdező!
júl. 22. 10:05
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

Szeretnéd, ugye?

Ilyenek vagytok mind. Amikor megy a mocskolás, sértegetés, akkor nagy az arcotok, amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont akkor meg vonyítva bújtok a rendőrség mögé és panaszkodtok, hogy jaj, engem bántanak.

Szánalmas vagy. Nyilván a saját életed is ilyen, még soha nem álltál ki egyenes gerinccel, mert olyanod neked sincs.

júl. 22. 10:07
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
2, kettes számú válaszoló, te se légy negativ, na.
júl. 22. 10:07
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

#2 - " amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont"

1) Nem olvasol origót? Nem pofon volt, hanem összeverte Puzsért.

[link]

2) Szerintem az a kisfiú is ezt csinálta, mocskolta és sértegette szegény felnőttet, aztán jogosan felrúgták és erre meg van sértődve.

3) Az erőszek a gyengék végső menedéke.

#cikivagy

júl. 22. 10:11
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

"Szeretnéd, ugye?

Ilyenek vagytok mind. Amikor megy a mocskolás, sértegetés, akkor nagy az arcotok, amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont akkor meg vonyítva bújtok a rendőrség mögé és panaszkodtok, hogy jaj, engem bántanak.

Szánalmas vagy. Nyilván a saját életed is ilyen, még soha nem álltál ki egyenes gerinccel, mert olyanod neked sincs."

Az orbáni médiánál, propagandánál nincs mocskosabb mocskolódó banda jelenleg. Nekik kéne kiállniuk és férfiként tűrniük a pofonokat.

Ahjjjj! Letöltendő börtön is megérne, ha egyszer úgy igazán, alsó osztálybeli parasztlengőt adhatnék annak a Bohárnak! Életem legcsodásabb napja lenne!

júl. 22. 10:28
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
#2 Amikor megy az emberkedés, verekedés, akkor nagy az arcotok, amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a testi sértés miatt kapott börtönt, akkor meg vonyítva bújtok el és panaszkodtok, hogy jaj, engem bántanak.
júl. 22. 10:28
 7/21 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
93%

ma 10:07

milyen sértegetés történt?

júl. 22. 10:30
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
#2 Viseljétek férfiként a börtönt is akkor agresszív náci állatok. :D
júl. 22. 10:36
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

A FideSS tele van értelmiségi, kulturált, kiművelt emberfőkkel...

Nyugaton úgy lehetne velük riogatni mint az afgán menekültekkel, mert kb. azon a szinten vannak agyilag és erkölcsileg is.

júl. 22. 10:42
 10/21 anonim ***** válasza:
34%
Emlékeztetnélek hogy a bíróság is fideszes. Kap majd 50ezer bírságot és kész.
júl. 22. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!