A Béketpárti Fidesz propagandista azt hitte hogy úgy működik a törvény, hogy ha ő szalad be először a rendőrségre, miután megütötte Puzsért akkor majd neki lesz igaza?
Mert most úgy néz ki őt rabosították végül.
Remélhetőleg letöltendő börtönt kap ez az erőszakos antiszociális békegalamb.
Szeretnéd, ugye?
Ilyenek vagytok mind. Amikor megy a mocskolás, sértegetés, akkor nagy az arcotok, amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont akkor meg vonyítva bújtok a rendőrség mögé és panaszkodtok, hogy jaj, engem bántanak.
Szánalmas vagy. Nyilván a saját életed is ilyen, még soha nem álltál ki egyenes gerinccel, mert olyanod neked sincs.
#2 - " amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont"
1) Nem olvasol origót? Nem pofon volt, hanem összeverte Puzsért.
2) Szerintem az a kisfiú is ezt csinálta, mocskolta és sértegette szegény felnőttet, aztán jogosan felrúgták és erre meg van sértődve.
3) Az erőszek a gyengék végső menedéke.
#cikivagy
"Szeretnéd, ugye?
Ilyenek vagytok mind. Amikor megy a mocskolás, sértegetés, akkor nagy az arcotok, amikor megkapjátok a következményét és férfiként kellene viselni a hergelés miatt kapott pofont akkor meg vonyítva bújtok a rendőrség mögé és panaszkodtok, hogy jaj, engem bántanak.
Szánalmas vagy. Nyilván a saját életed is ilyen, még soha nem álltál ki egyenes gerinccel, mert olyanod neked sincs."
Az orbáni médiánál, propagandánál nincs mocskosabb mocskolódó banda jelenleg. Nekik kéne kiállniuk és férfiként tűrniük a pofonokat.
Ahjjjj! Letöltendő börtön is megérne, ha egyszer úgy igazán, alsó osztálybeli parasztlengőt adhatnék annak a Bohárnak! Életem legcsodásabb napja lenne!
ma 10:07
milyen sértegetés történt?
A FideSS tele van értelmiségi, kulturált, kiművelt emberfőkkel...
Nyugaton úgy lehetne velük riogatni mint az afgán menekültekkel, mert kb. azon a szinten vannak agyilag és erkölcsileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!