Elképzelhető, hogy lesznek majd ősszel akár nagyobb demonstrációk is az iskolai mobiltelefontilalom miatt?
Nem vagyok egyáltalán Fideszes, de ezt a döntésüket nagyon tudom támogatni...rendre láttam a Tiktokon, hogy élőznek óra alatt gúnyolva a tanárt meg a munkáját, meg virtuálisan bulligolják egyes osztály társukat...a nézőkkel szavaztatják meg, hogy mit csináljanak a kipécézett osztálytársukkal, vagy hogy mit szóljanak be az órán a tanárnak....
Szóval ja...igen is, vegyék el tanítás alatt tőlük, nem most kell hisztizni ez miatt.
"Ezek alapján azért láthatod, hogy milyen mélyen érint még olyat is, köztük engem is"
:D
Hány témában jössz ugyanezekkel az ideológiákkal?
A probléma az, hogy mindent az általad idealizált amerikai alkotmány szemüvegén keresztül próbálsz nézni, és ezt vetíted ki másokra.
Szívesen megnézném amint azokban az iskolákban ahol eddig a kormány ellen hangolták a diákokat a tanáraik és mindenféle megmozdulásra meg tüntetésre, ellenkezésre biztatták őket, most majd szembesülnek a fiatalok azzal, hogy a pedagógusok pontosan úgy ragaszkodni fognak majd a tiltott eszközök otthon tartásához és a telefonok elrakásához a törvényre hivatkozva.
Hogy fognak most fellépni ebben az ügyben a diákjaikkal szemben, hiszen a tanárok számára ez mindenhol fontos döntés, ha eddig pont azt mutatták nekik, hogy nem kell komolyan venni a törvényeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!