Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mások szerint is jó lenne egy...

Mások szerint is jó lenne egy olyan törvény ami Magyarországon betiltja a szélsőjobboldali és a szélsőbaloldali pártokat? Ezzel végleg meglehetne szabadulni a Mi Hazántól és a Magyar Munkáspárttól is?

Figyelt kérdés

júl. 21. 21:21
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

[link]

These brain size differences, containing millions of brain cells and hundreds of millions of synapses, were hypothesized to underlie the race differences on IQ tests, in which Blacks average an IQ of 85, Whites 100, and East Asians 106.

Ez pedig arról, hogy az amerikai feketék fehérekkel keveredtek jelentős mértékben, tehát már nem teljesen afrikai származásúak.

Olvass: [link]

aug. 17. 21:01
 22/38 anonim ***** válasza:
Szeretem amúgy hogy azok akik a legjobban föl vannak háborodva ha valaki rasszistának nevezi őket, azon nyomban elkezdenek n.gerezni privátban. Mert nyilvánosan persze nyuszik hozzá. 😂🤣
aug. 17. 21:02
 23/38 anonim ***** válasza:
Akarsz még égni kedves WOKE-os SJW harcos?
aug. 17. 21:02
 24/38 anonim ***** válasza:

A Woke-os SJW harcoska kezdett a fekete témával előjönni privátban. Amúgy nem értem az okát ennek, hogy ez az ötlete honnan jött, talán a származása miatt?

Itt egy képernyőfelvétel:

[link]

aug. 17. 21:08
 25/38 anonim ***** válasza:

#25 Szeretnél esetleg reagálni a cikkre amit küldtem vagy ez továbbra sem megy? :D Hogy miért teljesítettek a rèsztvevők jobban az iq teszten amikor nem voltak evzisztenciális szorongás alatt, ha az iq egy állandó èrtèk. Magyaràzza màr ezt meg nekem doktor úr. :)

Vagy azt hogy miért érhetsz el egyre magasabb pontokat egy iq teszten ha sokat töltesz ki belőle:

[link]

Konkrètan akár nyolc ponttal is. Biztos megnő a fekete csávó agymérete. :D hiszen ez egy születéstôl meghatározott állandó, csak valamiért mindenféle szociális témyezők ugráltatják fel-alá. :)

Azt meg gondolom nem kell elmagyaráznom a doktor úrnak hogy az hogy a feketék és a fehérek keveredtek önmagában nem bizonyítja hogy az átlag amerikai feketének miért van 45 ponttal nagyobb IQ-ja mint az átlag afrikai feketének, hiszen correlation doesnt equal causation ahogy az angol mondanà. :)

Plàne ùgy hogy a cikked egy szóval sem említ semmilyen tanulmányt, ami vizsgálta volna ezen differenciák alapján az azonos szociális helyzetű feketék iq szintjeit ès annak különbségeit az USAban. Ezt hívják úgy hogy controlling for factors. De hát ezt nyilván tudja a doktor úr, csak elfelejtette számításba venni amikor ezt a 4chan postot írta két n.ggerezés között. 🥰

aug. 17. 21:12
 26/38 anonim ***** válasza:

#26 Nagyon jó ez a képernyőfotó mivel tisztán látszik rajta az üzenet amit írtál nekem és amire én ott reagálok. 😂

Saját magadat buktattad le te IQ-betyár xd

aug. 17. 21:13
 27/38 anonim ***** válasza:
#26 Abszolút a származásom miatt, a magyar egy intelligens nép. 🥰
aug. 17. 21:14
 28/38 anonim ***** válasza:
De ám én élvezem hogy mennyire fölhúzod magad ezen az egészen xd
aug. 17. 21:15
 29/38 anonim ***** válasza:
Szociális tényezők egy civilizált országban nem hátráltatják. Alultápláltség éhezés vitaminhiány ezek befolyásolják gyerekkorban, de az USA feketéi magasabb jövedelemmel és életszínvonallal rendelkeznek mint a magyar középosztály, tehát USA-ban éhezésről szó sincs, ami befolyásolhatná az IQ eredményeket.
aug. 17. 21:26
 30/38 anonim ***** válasza:

#31 Látom továbbra sem sikerült reagálni a cikkeimre, helyette jött egy random állítás aminek semmilyen alapja nincs, sőt, kettő is. :D

Ìgy tényleg nem nehéz tudományos pályára lépni. Egyszerűen kitalálsz valamit és nem bizonyítod, illetőleg figyelmen kívül hagysz minden olyan tényezőt ami az eredmènyt befolyásolhatná.

Nem csoda hogy az egyetemeken ún. Baloldali és liberális túlsúly van. :D

Szaklapokban nem igazán fogadható el érvkènt egy recenzióban az hogy sjw wokenak nevezed a másik és nagyon ominózusan rákérdezel a (((származására))) :D

Na, köszi ezt a kis diskurzust, kellett már egy kis kikapcsolódás a munka közepette.

További sok sikert kívánok a tudományos pályán! 😁

aug. 17. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!