Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pesti srácok újra alakított?...

A pesti srácok újra alakított? Méltók önmagukhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2024. júl. 21. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Pesti srácok = igazi primitív, agresszív, verekedős rendbontók.
2024. júl. 21. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Legyen Béke!
2024. júl. 21. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én soha az életben nem ütnék meg senkit... legalábbis idáig még nem tudott provokálni senki sem, de az tény, hogy ilyet még velem soha nem csinált meg senki sem, amit Puzsér csinált meg Ábrahámmal. Ugyanakkor nem értem miért nem lehetett feljelentést tenni? Egy dolog ha valaki hirtelen felindulásból elsüt egy pofont vagy egy öklöst, de hát itt nem erről van szó, hanem arról, hogy találkozót kért, azaz nem hirtelen felindulásból történt ez. Én az ilyet végképp nem tudom megérteni, mert lett volna ideje arra, hogy átgondolja ezt a dolgot. Hogy Puzsér részéről helytelen volt az, amit leművelt a FB-on, abban viszont igazat adok Ábrahámnak, abszolút. Nem az első ügye Puzsérnak, nem az első ügy, hogy túltolta és azt félre kellene tudni tenni, hogy milyen alakokkal szemben tolta túl, mert ha azért mentjük fel magunkban Puzsért, mert olyan alakok esetében lépett át egy határt, akiket baromira nem kedvelünk, az ugyanúgy az önbíráskodást pártolja, tehát semmivel nem vagyunk akkor különbek, mint az, aki ebben mondjuk Ábrahám mellé áll és azt mondja, megérdemelte Puzsér, hogy lekevertek neki egyet. Senki nem érdemli meg, hogy pusztán a kimondott szó okán elverjék, az a feljelentést érdemli meg kulturált emberek körében, senki nem érdemli meg ugyanakkor azt sem, hogy nyilvánosan így megalázzák, ahogy tette ezt Puzsér Ábrahámmal, ilyet nem lehet csinálni, ez sem vall kultúremberre, még ha Puzsér próbál is baromira az lenni, ebből látszik, hogy nem több egy taplónál. Folyamatosan olyanokkal áll konfliktusban, akiket magához mérve ostobának vél. Már elnézést, de az ostobákkal csak az ostobák állnak konfliktusban, ugyanis, akinek van esze, az az ostobát ignorálja.
2024. júl. 21. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!