Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg elhiszitek a ballib...

Tényleg elhiszitek a ballib médiáknak, hogy Bulgária megelőzött minket?

Figyelt kérdés

júl. 21. 07:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%
Van különbség aközött hogy hiszem ha látom, vagy hiszem, mert látom. Ez utóbbi áll fenn. Igazából látom, hogy 3000 ftból ebédelünk ketten menzán külföldön normálisan, itthon Max egyedül sovanyan. Mikor értitek meg kedves propagandisták, hogy nagyrészt mindenki leszarja a jobb-bal oldali fogalmakat, az emberek a saját szemükkel látják mi folyik, saját pénztárcájukon érzik, hogy iszonyat drága minden. Sőt, azt is leszarom, hogy ki előzött meg minket, simán zárnak be boltok, egyre kevesebbet költünk otthon. (család miatt én már nem ott élek)
júl. 21. 09:04
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
11 Na most minél putribb egy ország, annál olcsóbb ott a kaja. Bangladesben vélhetően még olcsóbb. Jó utat!
júl. 21. 09:09
 13/30 anonim ***** válasza:

Én nem sok olyat hallottam, hogy Bulgária megelőzte volna Magyarországot (maximum bizonyos tekintetekben).

Jelenleg még csak Románia előzött meg (pontosabban éppen előzi) Magyarországot.

Bulgária "csak" felzárkózott, a legmélyebb nyomor szintjéről már Magyarország közelében jár.

5-10 éven belül, azt gondolom, valóban le fognak előzni benneteket, ha ugyanezt a bandát még visszaválasztjátok vagy kétszer (lehetőleg kétharmaddal).

20 évvel ezelőtt még Csehországgal, Lengyelországgal játszottatok egy "ligában".

10-15 évvel ezelőtt leelőzött benneteket Szlovákia.

Mára leelőzött Románia, sőt, a délszláv háborúból, romjaiból feltápászkodó Horvátország is.

Egy évtizeden belül valóban le fog, minden tekintetben, Bulgária is!

júl. 21. 09:12
 14/30 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Van olyan mutató, amiben igen, lehagytak. A kérdés, hogy neked melyik mutató a fontos.
júl. 21. 09:17
 15/30 anonim ***** válasza:

Azt hiszem el amit a hivatalos statisztikák alátámasztanak. Ezek alapján több gazdasági mutató tekintetében jobban teljesít Bulgária, mint Magyarország. Ez nem jelenti azt, hogy minden tekintetben "lehagyott" minket, és magasabb az életszínvonal.

Románia is sok tekintetben elmarad még Magyarországtól, de a jelenlegi tendenciák alapján rohamosan zárkózik fel, és egyre több területen előttünk járnak, sok tekintetben jobbak a gazdasági mutatóik, és rengeteg pénzt fektetnek az infrastruktúrájuk fejlesztésébe, utóbbi hazánkra egyáltalán nem igaz. Ráadásul több innovatív vállalkozásuk van, és a jövőben a régió IT központja lehet Bukarest.

Nekünk vannak állami pénzekkel kitömött, minden innovációt nélkülöző vállalkozásaink, és külföldi kézben lévő összeszerelő üzemeink, gyáraink, amelyek egy része súlyosan környezez- és egészségkárosító.

júl. 21. 09:21
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Én készséggel elhiszek mindent a Mandínernek, meg a többi lakájmédiának és propagandistáknak, csak közben nem értem, hogy ha nekik van igazuk, akkor miért is kell egyre újabb különadókat kivetni, és a meglévőket miért kell emelni?

Nem úgy volna normális, hogy ha a gazdaság hasít, és minden egyre jobb, akkor abból valamennyi leszivárog az emberekhez is?

júl. 21. 09:26
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Havonta, kéthavonta járok bulesba, plusz akad pár bolgár haverom is, nem csak jobb esetben a térképen tudom megmutatni, mint a károgók. Szófián és a parti részeken kívül - 50 év még borsodhoz is.
júl. 21. 09:54
 18/30 anonim ***** válasza:
75%

Milyen szar lehet amikor az országodat egy putri is megelőzi 30-40 év alatt. :D

Hajrá magyarok!

júl. 21. 09:56
 19/30 anonim ***** válasza:
12eske, Lengyelország azért nem egy putri ország, ha Pendolino jár nagyvárosok között 160-200zal, klímaval, étkezőkocsival. Otthon meg legutóbb a Szombathely-Pécs közötti vonaton megalltunk háromszor útközben, mert nincs WC a vonaton? De ok, elfogadom, amit mondasz, nálunk drága a kaja, sokkal jobb a minőség.
júl. 21. 10:01
 20/30 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva
júl. 21. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!