Tényleg elhiszitek a ballib médiáknak, hogy Bulgária megelőzött minket?
Én nem sok olyat hallottam, hogy Bulgária megelőzte volna Magyarországot (maximum bizonyos tekintetekben).
Jelenleg még csak Románia előzött meg (pontosabban éppen előzi) Magyarországot.
Bulgária "csak" felzárkózott, a legmélyebb nyomor szintjéről már Magyarország közelében jár.
5-10 éven belül, azt gondolom, valóban le fognak előzni benneteket, ha ugyanezt a bandát még visszaválasztjátok vagy kétszer (lehetőleg kétharmaddal).
20 évvel ezelőtt még Csehországgal, Lengyelországgal játszottatok egy "ligában".
10-15 évvel ezelőtt leelőzött benneteket Szlovákia.
Mára leelőzött Románia, sőt, a délszláv háborúból, romjaiból feltápászkodó Horvátország is.
Egy évtizeden belül valóban le fog, minden tekintetben, Bulgária is!
Azt hiszem el amit a hivatalos statisztikák alátámasztanak. Ezek alapján több gazdasági mutató tekintetében jobban teljesít Bulgária, mint Magyarország. Ez nem jelenti azt, hogy minden tekintetben "lehagyott" minket, és magasabb az életszínvonal.
Románia is sok tekintetben elmarad még Magyarországtól, de a jelenlegi tendenciák alapján rohamosan zárkózik fel, és egyre több területen előttünk járnak, sok tekintetben jobbak a gazdasági mutatóik, és rengeteg pénzt fektetnek az infrastruktúrájuk fejlesztésébe, utóbbi hazánkra egyáltalán nem igaz. Ráadásul több innovatív vállalkozásuk van, és a jövőben a régió IT központja lehet Bukarest.
Nekünk vannak állami pénzekkel kitömött, minden innovációt nélkülöző vállalkozásaink, és külföldi kézben lévő összeszerelő üzemeink, gyáraink, amelyek egy része súlyosan környezez- és egészségkárosító.
Én készséggel elhiszek mindent a Mandínernek, meg a többi lakájmédiának és propagandistáknak, csak közben nem értem, hogy ha nekik van igazuk, akkor miért is kell egyre újabb különadókat kivetni, és a meglévőket miért kell emelni?
Nem úgy volna normális, hogy ha a gazdaság hasít, és minden egyre jobb, akkor abból valamennyi leszivárog az emberekhez is?
Milyen szar lehet amikor az országodat egy putri is megelőzi 30-40 év alatt. :D
Hajrá magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!