Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak, kormánypártiak...

A jobboldaliak, kormánypártiak miért védik annyira a kisgyereket felrúgó karatést?

Figyelt kérdés

júl. 21. 01:34
1 2 3 4
 11/32 jpeacefuler ***** válasza:
62%
Az ügyvédjén kívül van aki védi? Én úgy tudom, hogy ellenzéki és kormányzati oldalon egyaránt elítélik a tettét. Konkrétan ki állt ki mellete? Én nem hallottam ilyesmiről.
júl. 21. 06:28
 12/32 Fsms ***** válasza:
74%
#11 Olvasd el a kommenteket magadtól is rájössz , h védik.
júl. 21. 07:26
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
A fideszben kedvencek a gyermekbàntalmazóm és pedofikok, még le nem buknak és túl nagy sajtónyilvánossàgot nem kapnak.
júl. 21. 08:05
 14/32 anonim ***** válasza:
12%

Kinicsivá! Nagaszaki tzatziki!

🈺🈸🈚🈶🉑🈲🈹🈵🈴㊗️㊙️🉐

júl. 21. 08:52
 15/32 jpeacefuler ***** válasza:
0%
#12 Elolvastam. Azokból nem derül ki. Csak szitkozódás, meg arrogancia amit látok.
júl. 21. 09:05
 16/32 anonim ***** válasza:
86%

#15 Sajnos ez a fidesz által lerohasztott, a PISA-teszteken is a funkcionális analfabetizmus szintjén teljesítő magyarországi oktatás átka és eredménye.

De most gyürkőzz neki mégegyszer, összpontosíts és olvasd újra a 2., 8., 9. számú hozzászólásokat külön is!

Ha elég elszántan próbálod értelmezni, meglátod, kibomlik előtted is a lényeg!

Sajnos TÉNY, hogy a fidióták, jobberek és illibernyákosok az agresszort mentegetik, mint általában! Sőt, azt írja a 8-as, hogy AZ EDZŐ AZ ÁLDOZAT (csak persze nem képes kitenni egy vesszőt egy felsorolásba, de hát jobbos szegény, nem kárhoztathatjuk ezért).

Én sem gondoltam, hogy még itt is, ilyen nyíltan is megteszik, de láthatod, itt is védik, sőt, áldozatnak nevezik az elkövetőt!

júl. 21. 09:17
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
#7 Pl. a #2 védi. Nem tudjuk, milyen munkakörben dolgozik és milyen hatalma van.
júl. 21. 09:33
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem védi
júl. 21. 09:44
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
#18 A 2., 8. és 9. számú hozzászóló is védte pl.! De más fórumokon is védik a fidesznyikek és illibernyákok!
júl. 21. 09:52
 20/32 anonim ***** válasza:
91%
Egy másik poszt szerint Pócs János fideszes(!) képviselő is védi.
júl. 21. 11:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!