Igaza van Magyar Péternek?
Figyelt kérdés
A fideszt csak a baloldallal együtt lehet leváltani de most hogy a budapestiek a baloldalra szavaztak azaz karácsonyra azaz dkra, kékfidesz, így nem lehet leváltani a fideszt2024. júl. 20. 20:17
21/23 anonim 

válasza:

Én ezerszer elmondtam normálisan, hogy sz*rok a fideszre, de Budapest stagnálásból való kilépesére, normális vilagvárosi pozíciójának visszaszerzésére egyedül Vitezyvel lett volna halvány esélyünk.
Erre ti:"de vitezi fideszes" Hát olyan választ kaptok amit a ludditák megérdemelnek
22/23 A kérdező kommentje:
17,18.
Mindenki magából indul ki!
Nem vagyok tiszás szavazó, úgyhogy ezt bebuktátok, nagyon!!
De ebben igaza van a Karácsony szavazók valójában átlagos azaz gondolkodni nem képes fidesz szavazók!
2024. júl. 21. 11:26
23/23 SzocdemOliver 

válasza:

Sajnos odáig jutottunk, hogy a "független" sajtó a következőképpen interpretálta a Medián pártok népszerűségét mérő kutatását. A Tisza párt tovább növekedett és közeledik a Fideszhez. (1%). A DK-MSZP-PM ellenzéki tömörülés csak egy százalékkal növekedett (több mint 1%). Ez már az a szint ami a régi viccben volt. Brezsnyev és Carter versenyez autóval és az utóbbi nyer. Az eredményről a Pravda a következőképpen tájékoztat. " Amíg Brezsnyev elvtárs az előkelő második helyet szerezte meg addig Carter az utolsó előtti helyen végzett." Szóval úgy látom volt honnan tanulni a manipulációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!