Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Magyar Péternek...

Igaza van Magyar Péternek abban, hogy a Momentum “bűnben született” párt, mivel az olimpia meghiúsításával robbantak a köztudatba?

Figyelt kérdés

2024. máj. 22. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza, ez az ország a jelen állás szerint egy olimpiával csak egy kisebbfajta csődbe tudna kerülni, még az akkori gazdasági helyzet sem bírta volna ezt elviselni. Meg lehet nézni Athént, meg Rio-t hogy hogy néznek ki azok a használaton kívüli épületek,illetve hogy mennyire nem tudtak profitálni a helyzetből, Magyarország is hasonló sorsra jutott volna,ezt jól tette a Momentum,hogy megakadályozta.
2024. máj. 22. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A fideszes kis majom ugyanazokat a hülyeyégeket gondolja mint a többi fideszes? Lehetetlen!
2024. máj. 22. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nagyon nincs. Engem is megsértett ezzel mert én is aláírtam.

Értem én, hogy az elitből jött és nem érti milyen rossz érzés látni melósként hogy ilyen "gladiátor játékokra" költik a pénzed amit elvesz az állam tőled... de ettől még nem kéne sértegetni másokat.

2024. máj. 22. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Most mar biztos, hogy a Momentum megkapja az X-emet 9-én.
2024. máj. 22. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Amit utána csináltak, azaz nem csináltak az a baj. Volt egy dobásuk, de nem tudtak élni vele.

2024. máj. 22. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy nagyon szerencsétlen elszólás volt, nem hiszem el, hogy ő ne tudná logikusan átgondolni, hogy mi lett volna a következménye egy olimpiarendezésnek most nyáron. Remélem, látni fogja, hogy mennyire felzúdultak az exbaloldali szavazói ezen, és korrigálja valahogy. Ha nem, akkor a momentumnak adott most ajándékba párezer szavazót.
2024. máj. 22. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
#6 de így is többet nyert ezzel a kijelentésével, mert az országban kb 2M-2.5M ember teljesen egyetért ezzel. Momentumnál meg jó helyen vannak a szavazók, velük ha muszáj lenne, akkor lehetne kormányt alakítani.
2024. máj. 22. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Ezt nem tudom miből számolták ki a nagy matematikusok, hogy jó lesz ezt mondania. Lehet csak be akarja juttatni az ep-be a momentumot, mert 5%-on táncolnak...
2024. máj. 23. 08:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

No, egy újabb darab esett le a Magyar-messiás mázból.

És látszik alatta az arrogáns fideszes.

Mellesleg tényszerűen sincs igaza és tényleg megsértett 266000 pesti polgárt, akik aláírtak a Momentumnak.

2024. máj. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!